kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5975
EURO
35,0012
STERLIN
40,7770
BITCOIN
$64.401
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
9°C
LONDRA
9°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Acun Ilıcalı’nın hedefinde Premier Lig’in zirvesi var

Acun Ilıcalı’nın hedefinde Premier Lig’in zirvesi var
11.02.2022
0
A+
A-

İngiltere Championship’te satın aldığı Hull City ile bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken medya patronu Acun Ilıcalı İngiliz basınına verdiği röportajda gelecek planlarını anlattı.

Türkiye’de yaptığı televizyon programlarıyla ünlenen ve sonrasında kendi kanalını satın alarak bir medya patronuna dönüşen Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerede İngiltere Championship’ten Hull City takımını 30 milyon sterlin karşılığında satın alarak tüm futbol kamuoyunun ilgisini çekmişti.

Yeni takımının maçlarını izlemek için sık sık İngiltere’ye giden Ilıcalı İngiliz basının önemli gazetelerinden Daily Mail’e geniş kapsamlı bir röportaj verdi.

Hull City’yi hızlı bir şekilde Premier Lig’e taşımayı hedeflediğini anlatan Ilıcalı, takımının Premier Lig’in zirvesinde yer alacağına inandığını belirtti.

Hull City’yi satın alma sürecini anlatan Ilıcalı, “Uzun bir süre kulüp baktım. Hangisi bana daha uygun olur, satın alma imkanım olabilir mi diyerek… 5 kulübü araştırdım. Hull City’yi Premier Lig zamanlarından biliyordum. Gidip şehri ve kulübü görmek istedim. İlk olarak Haziran 2021’de gittim. İndiğim ilk andan itibaren kendimi çok iyi hissettim. Stadyumu ve insanları çok sevdim. Şehre karşı da büyük bir sevgi oluştu içimde. Hull’da da İstanbul’daki Boğaz Köprüsü gibi Humber Köprüsü var. Bu da kaderin bir başka işareti bence. Şehri ve kulübü gezdikten sonra yanımdaki kardeşime döndüm ve dedim ki; “İşte bu benim şehrim ve benim takımım.” ifadelerini kullandı.

HEDEF PREMİER LİG’İN ZİRVESİ!

Ilıcalı, ”Başarının bir yılda geleceğini söyleyemem ama gelecek sezondan itibaren yüksek bir konsantrasyonla Premier Lig’e yükseleceğimizi düşünüyorum. İlk hedefimiz bu. Premier Lig’e çıkarsak düşmeye aday takımlardan olmayacağız. Amacımız ilk 6’ya oynamak olacak. Hull City’nin Leicester City’den eksik bir yanı olduğunu düşünmüyorum. Leicester’ın geçtiğimiz yıllardaki performansını takdir ediyorum. Bir sonraki Leicester City olmaya adayız. Hull City olarak kupalar kazanma potansiyeline sahibiz.” sözleriyle takımıyla gerçekleştirmek istediği hedeflerini anlattı.

“DEVRİM NİTELİĞİNDE BİR PROJEM VAR…”

”Buraya para kazanmak için gelmedim. Planlarımda ‘Ne kadar kazanırım’ diye bir şey yok. Premier Lig’e çıkmak için en pahalı değil ama en doğru transferleri yapacağız. Taraftarlar da Premier Lig’e geri dönmek istiyorsa hep birlikte çalışacağız. Taraftarlar kulübün önemli bir parçası. Taraftarları da oyuna dahil edecek, futbol tarihinde örneği görülmemiş bir devrimin hayalini kuruyorum. Bu planı şimdilik saklı tutmak isterim.” diyerek futbol kamuoyunu meraklandıran ünlü isim;

”Hull City taraftarlarının güzel ülkemde, Türkiye’de tatil yapabilecekleri planlar yapıyoruz. Türkiye’deki insanlar futbol hastası, İngiltere futbolunu da çok seviyorlar. Benim satın almam sonrasında Hull City’ye de büyük bir ilgi oluşmuş durumda. Bunlar daha başlangıç. İleride torunlarımıza Hull City ile Türkler arasındaki bu bağı gururla anlatacağız.” sözleriyle röportajı tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.