kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4639
EURO
34,7103
STERLIN
40,4759
BITCOIN
$63.902
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
10°C
Pazar Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Ercen, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü

Ercen, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü
29.07.2021
0
A+
A-

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Osman Ercen ve beraberindekileri kabul ederek görüştü. Kabulde yaptığı konuşmada, Kıbrıs Türk Halkı’na uygulanan çağ dışı ambargoların kaldırılmasına yönelik yürütülen kararlı mücadelenin altını çizen Cumhurbaşkanı Tatar, ambargolara rağmen, Kıbrıslı Türk sporcuların, uluslararası platformlarda, her alanda büyük başarılar elde ettiğini söyledi.

Futbol özelinde de çeşitli temaslarda bulunulduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Tatar, Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu’yla da yürütülen temasların önemli olduğunu, Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu’nun çok değerli bir kurumsal yapıya ulaştığını ifade etti.

“İZOLASYONLARA KARŞI YÜRÜTÜLEN ÇABA; TOPLUMSAL ANLAMDA BİR MÜCADELEDİR”

İzolasyonlara karşı yürütülen çabayla ilgili olarak “Bu toplumsal bir mücadeledir” diye konuşan Tatar, gençlerin önünün açılması için yürütülen temasların ve işbirliklerinin devam etmesinin gerekliliğine dikkat çekti.  Tatar, kendisinin Cumhurbaşkanı olarak seçilmesinin ardından, Kıbrıslı Türk sporculara yönelik uygulanan izolasyonların ne denli çağ dışı olduğuyla ilgili olarak dünyada bir anlayış gelişmeye başladığına vurgu yaptı.

Osman Ercen de konuşmasında, Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu’nun yürüttüğü faaliyetler hakkında Cumhurbaşkanı Tatar’a bilgi verdi.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’yla yürüttükleri işbirliğinin devam ettiğini kaydeden Ercen, bu sene KTFF yanında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir nezdinde, TFF ile de işbirliği olanaklarının ele alındığına dikkat çekti.

Türkiye’nin de katkıları ile İngiltere’de bir futbol akademisine sahip olduklarını ifade eden Ercen, ilerleyen günlerde KTFF, TFF ve Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu arasındaki köprülerin daha da güçlenmesi temennisinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.