kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,1738
EURO
35,0514
STERLIN
40,8177
BITCOIN
$65.974
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
20°C
LONDRA
20°C
Hafif yağmur
Cuma Kapalı
19°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Hayatımda böyle rezalet görmedim

Eray Öznacar, Rüstem İyikal ve Mehmet Nasifoğulları, geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan ve Galatasaray’ın, Fenerbahçe’ye 2-1 galip geldiği lig maçı için İstanbul’daydı.

Hayatımda böyle rezalet görmedim
21.10.2014
0
A+
A-

 

Eray Öznacar, Rüstem İyikal ve Mehmet Nasifoğulları.

Eray Öznacar, Rüstem İyikal ve Mehmet Nasifoğulları.

Türk Ligi 1.Küme takımlarından Dumlupınar  UK’nin üç yöneticisi Eray Öznacar, Rüstem İyikal ve Mehmet Nasifoğulları, geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan ve Galatasaray’ın, Fenerbahçe’ye 2-1 galip geldiği lig maçı için İstanbul’daydı.

Rüstem İyikal, izlenimleri Londra Gazete’ye anlatırken, özellikle Arena Stadı’na girişler için “ Böyle rezalet görmedim” dedi. Passolig sisteminin iyi uygulanmaması nedeniyle tam bir işkence yaşandığını vurgulayan Rüstem İyikal şunları söyledi:

Rüstem İyikal ve Eray Öznacar..

Rüstem İyikal ve Eray Öznacar..

Maçtan sonra Beyoğlu'nda galibiyet kutlaması

Maçtan sonra Beyoğlu’nda galibiyet kutlaması

PASSOLİG REZALETİNİ YAŞADILAR

“Galatasaray’ın İstanbul’daki maçlarına önceki yıllarda da gitmiştim. Şimdi arkadaşlarımız aracılığıyla elde ettiğimiz kartlardan birkaçı, kapıda kontrol aleti tarafından okunmadı.  Zaman zaman bu durumun olduğunu öğrendik. Bu gecikmeler stada girmeye çalışırken birikmelere ve gerginliklere yol açıyor.

Ayrıca, metro da maç saatleri esnasında çalışmayınca yollarda da sefalet sürüyor. Arena’nın bulunduğu Esentepe semtine gitmek ve dönmek adeta işkence yaşatıyor. Binlerce kişi yolların darlığı nedeniyle çevre yoluna çıkıp yürümek zorunda kalıyor.”

Kıbrıs Galatasaraylılar Derneği üyeleri de İstanbul'daki kutlamaya katıldı.

Kıbrıs Galatasaraylılar Derneği üyeleri de İstanbul’daki kutlamaya katıldı.

İNSANLAR FUTBOLDAN SOĞUMUŞ

Passolig sisteminin insanları futbol maçını izlemekten soğuttuğunu, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin oynandığı stadın 20 bine yakın koltuğun boş olduğuna işaret etti. Futbolun da pek zevk vermediğini söyleyen Rüstem İyikal, ancak stadın gerek görüntü, gerekse zemin olarak mükemmel olduğunu da sözlerine ekledi.

L

Kumkapı'daki bir balık restoranında maç tan bir gün önce yemekteler.

Kumkapı’daki bir balık restoranında maç tan bir gün önce yemekteler.

EMİ ÇELİK’LE DE BULUŞTULAR

Trabzonspor’un eski milli futbolcularından Lemi Çelik’le de biraraya geldiklerini ifade eden Dumlupınar UK yöneticisi,onun da kendilerine Türk futbolunda 4-5 yıldan beri büyük gerileme olduğunu aktardığına işaret etti.

İstanbul’daki yaşama da değinen Rüstem İyikal, “İstanbul her zamanki güzelliğini sürdürüyor. Gece hayatı, ticaret, alışveriş yine hareketli. Ancak gittiğimiz bir restorandaki kazıklanma teşebbüsünü önlememiz hariç dışarıdaki birkaç günümüz çok iyi geçti” dedi.

GS-FENER4ERAY2RUSTEM (2)

Yorumlar

  1. ENDER KALKAN says:

    OOOOOOOOOO SIZDE NE EMMEYE GELIYOSUNUZ NEDE GOMMEYE GELIYOSUNUZ…..MADEM OGLE NIYE GITTINIZ …..HAYRETSINIZ YANI…..