kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4532
EURO
34,7313
STERLIN
40,5051
BITCOIN
$63.702
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
10°C
Pazar Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

TTFF’de akademi kurma çalışmaları devam ediyor

TTFF’de akademi kurma çalışmaları devam ediyor
22.03.2021
0
A+
A-

Türk Toplumu Futbol Federasyonu başkanı Osman Ercen’in, Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde temasları devam ediyor.

Osman Ercen Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin ile görüştü. Görüşme ile ilgili olarak TTFF’den şu açıklama yapıldı:

“Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu olarak projelerimiz arasında olan toplumumuza futbol akademiyi kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor. Akademi sorumlusu asbaşkan İrfan Davulcular önderliğinde yapmakta olduğumuz bu projeyi hayata geçirmek için Türkiye’de bulunan başkanımız Osman Ercen’in, Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile yapmakta olduğu görüşmeler gayet olumlu geçiyor. Bundan dolayı çok mutluyuz.

Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Nihat Özdemir ve ikinci vekili başkan yardımcısı Servet Yardımcı’dan sonra bugün de Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin ile görüşen başkan Osman Ercen’e, akademide görev alacak olan TUDOR teknik direktör İsmet Kamak da eşlik etti. Osman Ercen, Oğuz Çetin ile görüşmesi sonrasında ise LTTFF’na gereken her türlü desteğin sağlanacak olmasından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerine teşekkür etti.”

Ercen, Nihat Özdemir İle Görüştü

Türk Toplumu Futbol Federasyonu bünyesinde kurulması hedeflenen futbol akademisi için Türkiye’de temaslarda bulunan TTFF Başkanı Osman Ercen, Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Nihat Özdemir ile görüştü. Ercen, Vodafone Park’ta oynanan Beşiktaş – Fenerbahçe derbisini izlediği sırada Nihat Özdemir ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.