kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3784
EURO
34,7278
STERLIN
40,5919
BITCOIN
$62.310
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
15°C
LONDRA
15°C
Parçalı bulutlu
Salı Orta şiddetli yağmur
18°C
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cuma kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

İngiltere’nin hedefi 2016 Fransa’yı kazanmak

Türkiye Futbol Federasyonu İngiltere Temsilcisi Kazım Şengönül, İngiltere’nin İtalya ile oynadığı ve 2-1 kaybettiği ilk maç ile Dünya Kupası’ndaki şansını değerlendirdi.

İngiltere’nin hedefi 2016 Fransa’yı kazanmak
16.06.2014
0
A+
A-
TFF İngiltere Temsilcisi Kazım Şengönül, Dünya Kupası'nın favorisi olarak Almanya'yı gösterdi.

TFF İngiltere Temsilcisi Kazım Şengönül, Dünya Kupası’nın favorisi olarak Almanya’yı gösterdi.

Türkiye Futbol Federasyonu İngiltere Temsilcisi Kazım Şengönül, İngiltere’nin İtalya ile oynadığı ve 2-1 kaybettiği ilk maç ile Dünya Kupası’ndaki şansını değerlendirdi. İtalya’nın kazanmasına rağmen iyi futbol oynamadığına değinen Kazım Şengönül, Menajer Roy Hodgson’un İngiltere’nin kadrosunda yaptığı bazı tercihlerin yenilgiye neden olduğuna işaret etti. Şengönül, ligde yeterli tecrübesi olmayan, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa heyecanı yaşamayan Baines’e görev verilmesinin yanlış olduğunu söyleyen Şengönül, ” Orada kadroya almadığı Ashley Cole olsa bu goller kesinlikle yenmezdi. Tecrübesiz birinin böyle hatalar yapması da normaldi zaten” dedi. Wayne Rooney’nin forvetin arkasında, gole yakın yerde olması gerektiğini de işaret eden Şengül, şöyle devam etti:

DÜNYA KUPASI’NI KULLANIYOR

“Kolay pozisyonda bir golün pasını veren Rooney’in gerçek yerinde olması gerekirdi. Sturridge ve Sterling gibi gençler ilk maçta oldukça iyi grafik çizdiler. Roy Hodgson’un bence bu Dünya Kupası’nı kazanma gibi hedef yoktu. 2016’da Fransa’daki Avrupa Şampiyonası’nı kazanmayı amaçlamıştı ve bu kupayı da oraya hazırlanmak amacıyla bir bakıma kullanmak istiyor. ”

FAVORİM ALMANYA

Dünya Kupası’nda izledikleri maçlara göre Almanya’nın rakiplerine ağır bastığını vurgulayan Kazım Şengönül,

Wayne Rooney, attırdığı golü Sturidge ile birlikte kutlarken.

Wayne Rooney, attırdığı golü Sturidge ile birlikte kutlarken.

bu konuda şu görüşte bulundu: “Her ne kadar şu ana kadar Almanya’yı izlemedik ama bence genç ve tecrübeli futbolcuları arasındaki uyum, tempolu futbolu ve fiziği ile Almanya şu ana kadar oynadığı maçlara da  bakarak onları kupanın favorisi görüyorum. Brezilya’nın futbolu beni tatmin etmedi. Hollanda’nın da İspanya maçındaki oyununu her karşılaşmada tekrar edeceğini sanmıyorum. Daha önce Hollanda böyle futbol oynamadı.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.