kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5369
EURO
34,8647
STERLIN
40,5464
BITCOIN
$66.566
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Hafif yağmur
10°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazar hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

FIFA yılın en iyileri adayları belli oldu

FIFA yılın en iyileri adayları belli oldu
04.09.2018
0
A+
A-

FIFA tarafından belirlenen yılın en iyi futbolcuları adayları arasında Real Madrid’den Luka Modric, Juventus’tan Cristiano Ronaldo ve Liverpool’dan Muhammed Salah son üçe kaldı.

FIFA tarafından yapılan açıklamada, yılın en iyi futbolcusu, teknik  direktörü, kalecisi ve golü kategorilerinde finale kalan son 3 aday ile yılın en  iyi golüne verilen FIFA Puskas Ödülü’nün 10 adayı yayımlandı.

En iyi erkek futbolcular kategorisinde Real Madrid‘in Hırvat yıldızı  Luka ModricJuventus‘a transfer olan Portekizli Cristiano Ronaldo ve  Liverpool‘dan Muhammed Salah finale kaldı.

MESSİ 11 YIL SONRA YOK

Barcelona‘nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, 2007’den bu yana aralıksız aday olduğu FIFA Yılın Futbolcusu Ödülü’nde son 3 arasına kalamadı.

En iyi erkek teknik direktörler arasında ise UEFA Şampiyonlar Ligi’ni  üst üste üç kez kazanan ve Real Madrid’den ayrılan Zinedine ZidaneFransa Milli  Takımı ile 2018 FIFA Dünya Kupası‘nı kazanan Didier Deschamps ile Dünya  Kupası’nda final oynayan Hırvatistan Milli Takımı’nın teknik direktörü Zlatko  Dalic aday gösterildi.

Yılın en iyi kalecileri arasında Fransa Milli Takımı ve Tottenham‘ın  file bekçisi Hugo Lloris, Leicester Cityli Kasper Schmeichel ve Real Madrid’den  Belçikalı Thibaut Courtois finalde yarışmaya hak kazandı.

Kadınlarda en iyi futbolcu adayları Norveçli Ada Hegerberg, Alman  Dzsenifer Maroszan ve Brezilyalı Marta oldu.

Yılın en iyi golüne verilen FIFA Puskas Ödülü için ise Beşiktaş‘ın  Portekizli yıldızı Quaresma‘nın yanı sıra Muhammed Salah, Cristiano Ronaldo,  Gareth Bale, Benjamin Pavard, Lionel Messi, Riley McGree, Giorgian de Arrascaeta,  Denis Cheryshev ve Lazaros Christodoulopoulos yarışacak.

Kategorilerinde zirveye çıkacak isimler, İngiltere‘nin başkenti Londra‘da 24 Eylül‘de yapılacak tören ile belli olacak. (SKORER)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.