kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.808
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
14°C
LONDRA
14°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Salı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

Önce annesini suçladı, sonra da tangalı pozlarını paylaştı

Önce annesini suçladı, sonra da tangalı pozlarını paylaştı
09.11.2021
0
A+
A-

Britney Spears, sosyal medyada yine olay oldu. Ünlü şarkıcı önce annesi Lynne’i 13 yıldır süren vasiliğin arkasındaki beyin olmakla suçladıktan sonra, tangalı fotoğraflarını paylaştı.

Vasilik davasında her geçen gün yeni iddialarla gündemi sarsan Britney Spears, son olarak geçen hafta annesi Lynne’e karşı şok edici suçlamalarda bulundu. Annesine yazdığı öfke dolu paylaşımları kısa bir süre sonra silen Spears, Instagram gönderisinde, ‘Ne yaptığını tam olarak biliyorsun’ dedi.

Lynne Spears, vasilik konusunda, eski kocası olan Jamie ile olan davasında Britney’nin tarafını tutmaya çalışmıştı; ancak şarkıcı, annesinin desteğini hep geri çevirdi. Son olarak da annesinin, bu hikayedeki gerçek kötü adam olduğunu söyledi.

HAYATIMI MAHVETTİ

Britney Spears, “Babam bir vasilik düşünecek kadar akıllı değildi” dedi.

Şarkıcı, Instagram’da da “Dünyanın en tehlikeli hayvanı sessiz, gülümseyen bir kadındır” yazan bir mesaj yayınladı. Resmin altına da “Babam vasiliği 13 yıl önce başlatmış olabilir; ama insanların bilmediği şey, ona bu fikri verenin annem olduğu” diye yazdı.

Spears satırlarına şu şekilde devam etti: “Gizlice hayatımı mahvetti…”

Lynne Spears, Temmuz ayında kızının babasını koruyucu olarak görevden alma girişimlerini destekleyen yeminli bir bildiri yayınlamıştı: “Bana göre James P. Spears’ın hem profesyonel hem de kişisel düzeyde kızımın çıkarlarını kendi çıkarlarının önüne koymaktan aciz olduğu açık.”

ÖZGÜRLÜĞÜNÜ PAYLAŞIMLARIYLA PEKİŞTİRİYOR

Yine de Jamie Spears, Lynne’i yanında olmayan bir anne olmakla suçladı ve Louisiana’daki malikanesi için Britney tarafından yılda 150.000 dolar ödendiğini iddia etti.

69 yaşındaki Jamie Spears, 7 Eylül’de vasiliği sona erdirmek için bir dilekçe verdi. Geçen hafta Yargıç Brenda Penny’e yasal çekişmelerden bitkin düştüğünü söyleyerek anlaşmadan resmen çekildiğini söyledi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.