kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3784
EURO
34,7278
STERLIN
40,5919
BITCOIN
$62.310
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
15°C
LONDRA
15°C
Parçalı bulutlu
Salı Orta şiddetli yağmur
18°C
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cuma kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Yeni penis için 119 ameliyat geçiren adamın şanssızlığı

Küçük yaşlarda geçirdiği bir kaza sonucu kaybettiği penisine 43 yaşında 119 kez geçirdiği ameliyatlar sonucu kavuşan Mohammed Abad, yine bir şanssızlık yaşadı.

Yeni penis için 119 ameliyat geçiren adamın şanssızlığı
13.01.2016
0
A+
A-

 

Mohammed Abad.

Mohammed Abad.

Küçük yaşlarda geçirdiği bir kaza sonucu kaybettiği penisine, 119 kez geçirdiği ameliyatlar sonucu 43 yaşında kavuşan Mohammed Abad, yine bir şanssızlık yaşadı.

Charlotte Rose.

Charlotte Rose.

İskoçya’nın Edinburgh kentinde yaşayan Mohammed Abad, altı yaşındayken bir arabanın altına itilip uzun süre sürüklendikten sonra kaldırıldığı hastanede hayata dönerken, penisini kaybetmişti. O tarihten sonra cinsel ilişkiden uzak kalan Abad, geçtiğimiz yıl University College London’da geçirdiği üst üste operasyonlardan sonra biyolojik penisine kavuşmanın sevincini yaşadı.

Doktorların kolundan aldıkları deri ve pompalama sistemi ile yeniden ereksiyon haline getirdikleri sekiz inç’lik yeni cinsel organıyla 10 Temmuz’da hastaneden çıkarak, Edinburg’a dönen Mohammed Abad için bir de ilk cinsel ilişkisini yapabilmesi için Charlotte Rose (35) adında hayat kadını bulundu. Hatta, Rose, bunun için para almayacağını söyledi.

Abad, hastaneden çıktıktan sonra “Kendimi yepyeni bir kişi olarak hissediyorum. Şimdi farklı biriyim. Henüz bakireyim ama geleceğe umutlu bakıyorum ”demişti.

Hayat kadınıyla buluşacağı anı heyecanla bekleyen Mohammed Abad, geçtiğimiz günler içinde şehirlerarası yolda bir trafik kazası daha geçirip ayağını kırınca, bu ilk denemesini şimdilik ertelemek zorunda kaldı.

Abad, bu konuda da The Sun gazetesine konuşarak, yaşadığı son kazanın moralini bozmasına izin vermeyeceğini söyleyerek,”Bunun için o kadar uzun süre bekledim ki, birkaç hafta daha beklemek sorun olmaz” diye konuştu.

Doktorlar, Mohammed Abad'ın kolundan aldıkları deriyi biyolojik penisi için kullandı.

Doktorlar, Mohammed Abad’ın kolundan aldıkları deriyi biyolojik penisi için kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.