kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,6007
EURO
34,8119
STERLIN
40,6223
BITCOIN
$64.798
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
şiddetli yağmur
10°C
LONDRA
10°C
şiddetli yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

6 yıllık karısı kız kardeşi çıktı! Sosyal medyanın konuştuğu adam

6 yıllık karısı kız kardeşi çıktı! Sosyal medyanın konuştuğu adam
17.03.2023
0
A+
A-

Karısının hayatını kurtarmak için böbreğini bağışlamak isteyen bir adamın hayatı öğrendiği gerçekle alt üst oldu. İşte sosyal medyanın konuştuğu olay…

Hayat hepimiz için beklenmedik sürprizlerle doludur. Bazen attığımız küçük bir adım hayatımızı kökünden değiştirebilir, bizi hiç tahmin etmeyeceğimiz noktalara taşıyabilir.

Doğumundan hemen sonra evlatlık verilen ve biyolojik ailesi ile ilgili hiç bir bilgi sahibi olmadığını belirten bir adamın hayatı küçük bir tesadüf sonrası öğrendiği gerçekle alt üst oldu.

Bugün İngiliz medyasında büyük yankı uyandıran hikaye, ilk olarak sosyal paylaşım sitesi Reddit’te yayınlandı ve kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu

KARISINA BÖBREĞİNİ BAĞIŞLAMAK İSTEDİ

6 yıllık karısı ve 2 çocuğunun annesinin yaşadığı sağlık sorunları nedeni ile böbrek nakline ihtiyaç duyduğunu anlatan adam “Karım, oğlumuz doğduktan hemen sonra hastalandı. Doktorlar acilen Böbrek Nakli yapılmasını söyleyince tüm akrabaları ile iletişime geçtik ancak uygun bir donör bir türlü bulamadık” dedi.

İsmini açıklamayan adam kendi böbreğinin karısı için uygun olma ihtimalinin imkansıza yakın olduğunu bilse de çaresizce son bir hamle yaptı ve bağışta bulunup bulunamayacağımı görmek için test yaptırdı.

DOKTORLAR SONUCU GÖRÜNCE EK TEST YAPMAK İSTEDİ

Testten kısa bir süre sonra doktordan telefon geldiğini anlatan adam, “Doktor HLA doku testi sonuçlarından elde edilen bazı bilgiler nedeniyle ek testler yapmak istediğine dair bir şeyler söyledi. Fazla düşünmedim ve kabul ettim. Ancak gerçeği öğrenince şoke oldum” ifadelerini kullandı.

 6 YILLIK KARISI KIZ KARDEŞİ ÇIKTI

Doktorlar test sonuçlarına göre adamın karısı ile anormal derecede yüksek bir eşleşme yüzdesine sahip olduğunu söylediler. Karı koca arasındaki eşleşme durumunun nadir olduğunu bilen adam sonuçların ne anlama geldiğini sordu.

Aldığı cevap yıkıcıydı. DNA bilgisinin nesiller boyunca nasıl aktarıldığını anlatan doktorlar ancak kardeşlerin bu kadar büyük oranda eşleşme gösterebileceğini açıkladı ve karısının genetik olarak akrabası, büyük ihtimalle de kardeşi olduğunu belirttiler.

“ŞAKA YAPMIYORUM KARIMLA AKRABAYIZ”

Karısının kız kardeşi olduğunu öğrenen adam biyolojik ailesi ile hiç bir bağı olmadığını ve eşi ile de büyüdüğü yerden çok uzakta tanıştığını vurguladı.

Adam sosyal medyada “Şaka yapmıyorum karımla akrabayız. Bu durumla ilgili ne yapacağımı bilmiyorum. Belki bu yanlış olabilir ama sonuçta o benim çocuklarımın annesi” yorumunda bulunurken sosyal medya kullanıcıları adamı sakinleştiren yorumlarda bulundular.

 

Bir kullanıcı, “Bu noktada zaten evli ve çocuklusun. Bu durumu geri çeviremezsin o yüzden yapacak bir şey yok” dedi.

Başka bir kullanıcı “Bunca zamandır her şey harika, bunu değiştirmenin bir anlamı yok” ifadelerini kullanırken yorumculardan biri çocuklarının sağlıklı olduğuna dikkat çekti ve “Mutluysan mutlusundur. Böbreğini karına bağışla ve çocuklarına harika bir baba olmaya devam et” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.