kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3364
EURO
35,1586
STERLIN
41,1572
BITCOIN
$65.170
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
16°C
LONDRA
16°C
Hafif yağmur
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
14°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Finale kalan mankenin burnunu kırdılar

Finale kalan mankenin burnunu kırdılar
17.09.2019
0
A+
A-

İngiltere’nin Güney Tyneside şehrinde yer alan South Shields sahil kasabasında anne ve teyzesi ile birlikte eve dönün Emma Clark, trenden indiği sırada saldırıya uğradı. Bir adam tarafından üst üste yumruklanan Emma Clark’ın burnu kırıldı.

Adamın sorduğu caddeyi bilemeyince dayak yedi

“NorthEast Calendar Girls” modellik yarışması büyük finalinde yarışan 27 yaşındaki Emma Clark, annesi ve teyzesiyle dışarıda vakit geçirdikten sonra eve dönmek için trene bindi. Ancak, Clark trenden indikten sonra bir adam yanına gelerek Clark’a “Madras” caddesinde oturup oturmadığını sordu. Clark’ın, daha önce hiç bu caddeyi duymadığını söylemesi üzerine sinirlenen adam, Clark’a saldırıp, defalarca genç kadının yüzünü yumrukladı. Clark’ın annesi kızını kurtarmaya çalışırken, teyzesi de durumu hemen polise ihbar etti.

 “Güzel bir gün çok kötü şekilde bitti”

Meydana gelen olayda burnu kırılan Clark olayla ilgili medyaya yaptığı açıklamada, “Güzel bir gün çok kötü bir şekilde bitti. Saldırıdan sonra nefes almakta zorluk çekmeye başladım. İnsanların, o adamın bana neler yaptığını görmesini istiyorum ama bu şekilde de dışarıda yürümek istemiyorum. Bu korkunç bir his, olaydan sonra doğru düzgün uyuyamıyorum. Eğer yalnız olsaydım daha kötü şeyler olabilirdi” ifadelerini kullandı.

Öte yandan açıklama yapan polis, yerel saat ile 23.55 civarı gelen ihbar üzerine olay yerine bir ekip gönderildiğini belirterek, olayla ilgili başlatılan inceleme kapsamında 55 yaşındaki bir şüphelinin gözaltına alındığını ancak daha sonra serbest bırakıldığını ve incelemenin sürdüğünü bildirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.