kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5119
EURO
34,9417
STERLIN
40,7826
BITCOIN
$64.060
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Sevgilisine işkence uygulayan adam yakalandı

Sevgilisine işkence uygulayan adam yakalandı
29.08.2019
0
A+
A-

Matthew Oldham (Foto: manchestereveningnews)

Eski kız arkadaşının cinsel organını kızgın demirle yakan sadist sevgili, yeni kız arkadaşına da dehşeti yaşattı. Genç kadının üzerine benzin döküp ateşe vermek istediği sırada kadının oğlu eve geldi ve annesini kurtardı.

45 yaşındaki adam, sevgilisine kızdığı için dehşet saçtı. Sevgilisinin evine giden adam kadın kapıyı açar açmaz yumruklamaya başladı. Ardından ellerini bağladı ve yere yatırdı. Kadının üzerine yanıcı madde döken sadist adam kadını öldüresiye dövdü.

Yaşadığı travma sırasında korkudan çişini altına yapan kadının arkadaşları o sırada eve geldi. Sadist adam, başka yere gitmelerini isteyerek tehdit etti. Arkadaşlarını evin başka bir odasına götüren adam, kadına işkence yapmaya devam etti.

Canı pahasına annesini kurtardı

Bir süre sonra da kadının büyük oğlu eve geldi. Sadist adam odadan çıkarak sadece annesiyle konuştuğunu söyledi. Annesinin kötü durumda olduğunu fark eden genç adam olaya müdahale etmek istediği sırada aldığı darbelerle dengesini kaybetti.

Ayakkabılarının bağını çözdürdüğü genç adamı da annesinin yanına oturtan sadist, aksi takdirde ikisini de işkence ederek öldüreceğini söyledi. O sırada hem kendisini hem de annesini kurtarmak isteyen adam her şeyi göze alıp balkondan kendisini aşağıya attı. Omzunda ve kolunda kırıklar oluşan adam yerden kalkarak çevredekilerden yardım istedi.

Bu sırada adamın da dikkati dağılınca işkenceye uğrayan kadın dışarı kaçmayı başardı. O sırada dışarıda bekleyen oğlunun arkadaşının aracına binen ikili uzaklaştı.

Polis kısa sürede yakaladı

Emniyet güçleri, aynı zamanda uyuşturucu satıcısı olan Matthew Oldham isimli adam kısa sürede yakaladı. Manchester’da çıkarıldığı mahkemece tutuklanan adam ikinci mahkemesinde 14,5 yıl hapis ile cezalandırıldı. Mahkemede ifade veren kadın, yaşadıklarının korkunç olduğunu ve bunu asla unutamayacağını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.