kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
12°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Cumartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

Düşesin kardeşi tur rehberi oldu!

Düşesin kardeşi tur rehberi oldu!
06.10.2018
0
A+
A-

CAMBRIDGE düşesi Kate Middleton’ın küçük erkek kardeşi James Middleton’ın, raporlara göre hediyelik eşya şirketlerine 3 milyon sterlin zararı vermesinin ardından bir İskoç otelinde bir tur rehberi olarak çalıştığı ortaya çıktı.

Kate Middleton’ın 31 yaşındaki kardeşi James Middleton, bir İskoç otelinde bir tur rehberi olarak işe alındı.

Middleton, kişiselleştirilmiş hediyeler sunan marshmallow markası olan Boomf’un kurucularındandı. Ancak Middleton’ın şirketi Boomf, son üç yılda 3 milyon sterlin zarar ettiğini açıkladı.

Bir diğer kardeş Pippa’nın eşi James’in babası olan David Matthews’a ait otel Glen Affric Lodge’da çalışmaya başlayan Middleton’ın fotoğrafları sosyal medyadan da paylaşıldı.

Hayal kırıklığı yaratan Boomf şirketinden önce Middleton başarılı bir girişimci ve iş adamıydı ve Nice Group London adında bir fırın şirketine sahipti.

Kate’in erkek kardeşi aynı zamanda Kraliçe ile bir anlaşmazlık yaşadığı söylentileriyle karşı karşıya.

James Middleton bir röportajda, sık sık Cambridge Düşesi’nin kardeşi olarak anılmanın ve yaptığı işlerin kraliyet tarafından gölgelenmesinin “sinir bozucu” olduğunu açıklamıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.