kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.489
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı az bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
7°C

Terk edilen aslan yavrularına köpek annelik yapıyor

Terk edilen aslan yavrularına köpek annelik yapıyor
24.09.2020
0
A+
A-

Rusya’da yeni doğum yapan anne aslan, 2 yavrusunu terk edince annelik görevi yeni doğum yapan 8 yaşındaki Alman kurduna kaldı. Sandra isimli köpek, 2 aslan yavrusunu emzirmeye başladı.

Rusya’da yeni doğum yapan anne aslan 2 yavrusunu terk edince, hayvanat bahçesindeki Köpek aslan yavrularını emzirmeye başladı.

ANNE HEM EMZİRMEDİ HEM YANINA YAKLAŞTIRMADI

Rusya’nın Uzak Doğu Federal Bölgesi’nde bulunan Primorskiy’deki Sadgorod Hayvanat Bahçesi’nde doğum yapan anne aslan biri dişi diğeri erkek olan 2 yavrusunu terk etti. Yavrularını emzirmeyen ve yanına yaklaştırmayan anne aslanın zarar vermemesi için yavrular kafesten alındı.

NORMALDE KEDİLERE SALDIRIYOR

Geçtiğimiz haftalarda yeni doğum yapan 8 yaşındaki Alman Kurdu cinsindeki Sandra kendi yavruları ile birlikte aslan yavrularını da emzirmeye başladı. Hayvanat bahçesinden yapılan açıklamada, Sandra isimli köpeğin normalde kedi ve türlerinden nefret ettiği ve her fırsatta saldırdığı ifade edilirken Sandra’nın 2 yavru aslana annelik etmesinin şaşırtıcı olduğu belirtildi. Yavru aslanların gelişimi için Sandra isimli köpeğin sütünün faydalı olduğu ve yavru aslanların hayvanat bahçesindeki veterinerler tarafından sürekli kontrol edildiği ifade edildi.

GELİŞİMİ İÇİN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYOR

Açıklamada, köpeğin sütünün yavru aslanların gelişimi için ihtiyaç olan tüm bileşenleri taşıdığı açıklandı. Köpeğin yavru aslanlara annelik yapmasından sonra aslanların Sandra isimli köpeğin yavrularının yanına konulduğu ve gelişimini tamamlayana kadar aslanların yavru köpeklerle büyüyeceği belirtildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.