kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$64.242
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Sapık milyoner hakkında mide bulandıran iddia

Sapık milyoner hakkında mide bulandıran iddia
20.08.2019
0
A+
A-

ABD belki de son yılların en büyük skandalıyla karşı karşıya… Aralarında ABD Başkanı Donald Trump ve İİngiliz Kraliyet ailesinden Prens Andrew gibi üst düzey isimlerle yakın arkadaş olan Jeffrey Epstein’ın geçen hafta intihar etmesinin ardından detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

İnsan kaçakçılığı, seks ticareti, tecavüz ve cinsel istismar gibi suçlardan tutuklanan ve cezaevinde geçen hafta intihar ederek yaşamına son veren Epstein hakkında mahkeme kayıtlarına geçen detaylar basına sızdırıldı. Mide bulandıran işler yapan milyoner iş insanının detaylarına ABDbasını geniş ye ayırdı.

Yeni ortaya çıkan belgelerde Epstein’ın Fransa’dan 3 kız çocuğunu ABD’ye getirerek kendisine “doğum günü hediyesi” verdiği tespit edildi. İddiayı Epstein tarafından 15 yaşında “seks kölesi” olmaya zorlanan Vİrginia Giuffre yaptı. Giuffre mahkemeye, “Onun ağzından duyduğum en korkunç şey kendi doğum günü için Fransa’dan güzel kız çocukları getirmesiydi. Bu onun bir arkadaşından hediyeydi. Onları gördüm ve onlarla tanıştım. Onlar 12 yaşındaydı” dedi.

İngiliz basınında yer alan detaylarda ise bu mide bulandıran “hediye”nin Fransız menajer Jean-Luc Brunel’den gönderildiği belirtildi. Giuffre, “Jeffrey onlarla tanıştıktan sonra böbürlendi. Ailelerinin Fransa’da çok yoksul olduğunu ve paraya ihtiyaç duydukları için böyle bir şey yapmak zorunda kaldıklarını söyledi. Brunel’in çocukları Paris’teki ailelerden aldığını ve aynı miktarda para vererek vize işlemlerini hallettiğini söyledi. Onları manken yapacaklarını söyledi” dedi. Giuffre, sapık iş insanının genç kızlarla cinsel ilişkiye girdiğini de kayıtlara geçti.

Cinsel istismar suçundan 13 ay hapiste yatan ve 10 Ağustos’ta kendini asarak intihar eden Epstein hakkında daha birçok iddia gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.