kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4938
EURO
34,7574
STERLIN
40,5501
BITCOIN
$63.518
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
10°C
Pazar Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Bu sene kararlıyız

Trabzonspor’un başarılı Menajeri Emrah Kaya, ilk yarının son maçında bu Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları devrenin son 90 dakikasını da değerlendirdi.

Bu sene kararlıyız
02.01.2015
0
A+
A-

 

Emrah Kaya, Trabzonspor'un bu sezon hedefine ulaşacağına inanıyor.

Emrah Kaya, Trabzonspor’un bu sezon hedefine ulaşacağına inanıyor.

 

Digiturk İkinci Küme’de 2014 yılını lider olarak kapatan Trabzonspor’un başarılı Menajeri Emrah Kaya, ilk yarının son maçında bu Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları devrenin son 90 dakikayı da  değerlendirdi.

Sezon başında kadronun yarısını değiştirdiklerini, gidenlerin yerine daha kaliteli isimlerle takımı takviye ettiklerini vurgulayan Emrah Kaya, bunun sonucunda da son maç öncesi geçen yılı lider olarak tamamladıklarını söyledi.

İKİNCİ YARIDA RAKİPLERİMİZ ZORLU

Rakipleri ilk yarıda kadrolarını yenilerken, kendilerinin sadece Feyzullah’ı renklerine kattıklarını işaret eden Trabzonspor’un Menajeri Kaya, “Bence ikinci yarıda da zorlu rakiplerle oynayacağız. Kadrolarını takviye eden MTG, Yavruvatan, Düzce ve Diyarbakır’ın yanısıra Fenerbahçe ile de oynayacağız” dedi.

Ligin devre arasını da en iyi şekilde değerlendireceklerini kaydeden  Emrah Kaya, kupa maçlarının yanısıra diğer liglerden takımlarla da özel karşılaşmalar yaparak, hazırlıklarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

FENERBAHÇE’Yİ YENERSEK BİZİ KİMSE TUTAMAZ

Bu Pazar günü Edmonton Jubilee Park’ta takipçileri Fenerbahçe ile oynayacakları maçın önemli, ancak erken final olmayacağını sözlerine ekleyen Emrah Kaya, kadrolarının iyi futbol oynadığını belirtti.

“Bu maçı soyunma odasında kazanacağız. Futbolcularımız bütün halde Fenerbahçe maçının saatini bekliyor. Bu 90 dakikaya konsantre olmuş durumdalar. Kazandığımız takdirde aradaki farkı dörde çıkarmış olacağız. Ondan sonrada bizi kimse kolay kolay tutamaz. Sahadan galibiyetle ayrıldığımız takdirde ilk kez devreyi lider olarak tamamlamış olacağız” şeklinde konuşan Bordo-Mavili takımın çalıştırıcısı, karşılaşmanın zor ama sonuçta kendilerinin kazanacağı oyun olacağını öne sürdü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.