kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5810
EURO
35,0254
STERLIN
40,8226
BITCOIN
$64.404
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
9°C
LONDRA
9°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Oscar’a aday gösterilen Beyoncé’nin törenin açılışını yapması bekleniyor

Oscar’a aday gösterilen Beyoncé’nin törenin açılışını yapması bekleniyor
22.03.2022
0
A+
A-

King Richard (Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar) filmi için hazırladığı şarkı ile en iyi özgün müzik kategorisinde aday olan Beyoncé’nin şimdi de 27 Mart Pazar günü gerçekleşecek Oscar Ödül Töreni’nde performans sergileyebileceği konuşuluyor.

Tenis efsaneleri Venus ve Serena Williams ile hem babaları hem de koçları olan Richard hakkında olan King Richard filminin müziklerini yapan Beyoncé’nin, törenin açılışında performans sergilemesi bekleniyor.

’nin, Akademi organizatörleriyle, aday gösterildiği Be Alive’ı seslendirmek üzere görüşmelerinin devam ettiği iddia ediliyor. Beyoncé, Williams ailesinin çalıştığı tenis kortları Compton, California’dan canlı bir performansla yayını başlatabilir.En İyi Film dalında aday gösterilen film aynı zamanda baş rolünde yer alan Will Smith ile de en iyi erkek oyuncu kategorisinde adaylık aldı.

EN İYİ ÖZGÜN ŞARKI İÇİN BİRBİRİNDEN GÜÇLÜ ADAYLAR…

Beyoncé, en iyi özgün şarkı ödülü için No Time to Die’dan Billie Eilish ve kardeşi Finneas, Encanto’dan Lin-Manuel Miranda, Belfast’tan Van Morrison ve Four Good Days’ten Diane Warren ile yarışıyor.

Törende ayrıca Stephanie Beatriz, Jennifer Garner, HER, Tiffany Haddish, Tony Hawk, DJ Khaled, Bill Murray, Elliot Page, Kelly Slater, Shaun White, Sean Diddy de dahil olmak üzere birbirinden ünlü isim sunucular arasında yer alıyor.

Amy Schumer, Regina Hall ve Wanda Sykes’ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Akademi Ödülleri, Los Angeles’taki Dolby Theatre’da gerçekleşecek.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.