kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
STERLIN
40,9020
BITCOIN
$66.851
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
21°C
LONDRA
21°C
Hafif yağmur
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Çarşamba parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

Barrister Jan Doerfel: “Ankara Antlaşması’nda değişiklikler var”

Avukat Jan Doerfel, Türk vatandaşlarını yakından ilgilendiren, göçmenlik hukukunda ve Ankara Antlaşması’nda çeşitli düzenlemelere gidildiğini açıkladı.

Barrister Jan Doerfel: “Ankara Antlaşması’nda değişiklikler var”
12.11.2015
0
A+
A-

 

Barrister avukat Jan Doerfel

Barrister avukat Jan Doerfel

12 yılı aşkın süredir Türkçe konuşan müvekkillerle çalışan avukat Jan Doerfel, Türk vatandaşlarını yakından ilgilendiren, göçmenlik hukukunda ve Ankara Antlaşması’nda çeşitli düzenlemelere gidildiğini açıkladı.

Göçmenlik konusunda uzman barrister avukat Jan Doerfel, karmaşık ve zor göçmen dosyalarında uzman biri. Bugüne kadar çok başarılı dosyalara imza atıp, Türk vatandaşlarına oturum almayı başaran Doerfel, vize başvurusundan, red başvurusuna itirazlara kadar dosyaların her aşamasında başarılı işlere imza atıyor.

RED ALDIYSANIZ YENİDEN HOME OFFICE’E BAŞVURABİLİRSİNİZ

Avukat Doerfel, geçtiğimiz günlerde göçmenlik hukukunda yapılan bazı değişiklikleri Türkçe konuşan topluma aktardı. Doerfel değişiklikleri ve gelişmeleri şöyle açıkladı:

“Göçmenlik Yasası’na göre hükümet göçmenlik hukukunda bazı değişiklikler yaptı. Red alan kişilerin davalarına yapılan itirazlarda (appeals) ciddi düzenlemeler yapıldı. Bu düzenlemeler Türk vatandaşlarını da yakından ilgilendiriyor. Buna göre red edilen davaların bağımsız bir mahkeme ve jüri tarafından görülmesi yani itirazı artık yapılamayacak. Ancak bu ülkede yaşayan ve çalışan çok sayıda red alan göçmenin tek itiraz yolu, Home Office’e “administrative review” adı altında yeniden başvuru yapmak olacak. Bunun anlamı red alan kişinin dosyası Home Office’ten başka bir memur tarafından incelenecek.

VİZE BAŞVURUSU VE İTİRAZLARINDA GÖÇMEN HUKUKU UZMANINDAN DESTEK ALIN

Home Office bu kararıyla aldığı kararın itirazını zorlaştırmaya çalışıyor. Home Office’e “administrative review” adı altında yapılan itirazın ardından yine başarısız olunursa bir sonraki aşamaya geçilebiliyor. Tribunal denen mahkemelere gidip itiraz yapılır. Bu aşamada red alan kişinin mahkemede başarılı olabilmesi için benim gibi göçmen hukuku uzmanı bir avukata ihtiyacı var. Dosyaya yeniden açıp itirazı değerlendirecek olan the Immigration and Asylum Chamber of the Upper Tribunal’da itirazın gerekçelerini doğru dokümanlarla ispatlamak gerekiyor. Aksi takdirde başarısız olunur. Tek itiraz hakkınız olduğu için uzman avukatın dosyanızı gözden geçirmesi çok önemli.”

BARRISTER JAN DOERFEL KİMDİR?

Jan Doerfel, doğrudan kamu erişimi programını geçmiş bir Barrister’dir ve bu sayede onunla doğrudan, hiçbir aracı kurum olmadan çalısabilirsiniz. Avukat veya OISC hukuk danışmanlarının aracılığına ihtiyacınız yok ve dolayısıyla daha uygun fiyatlara kendisiyle çalışmanız mümkün.

ÇALIŞMA ALANI

Jan, Ankara Antlaşması başvuruları ve itirazları, Göçmenlik ve İltica Mahkemeleri, Hızlandırılmış Dava Dosyaları (Fast-Track hearings), Sınırdışı Davaları, Yasadışı Sınırdışı Davaları, Sağlık konularını içeren davalar, Kefalet Mahkemeleri, Yüksek Mahkeme ve Adli Davalar, Temyiz Davaları.

Barrister Jan Doerfel Telefon: 0203 070 1234 / Cep: 07532 156 249 / Fax: 0203 070 0606

The Chambers of Jan Doerfel, Parkshot House, 5 Kew Road, Richmond, TW9 2PR

Website: www.jandoerfel.com – Email: info@jandoerfel.com – Twitter: @ChambersofJD

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.