kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4276
EURO
34,7383
STERLIN
40,6967
BITCOIN
$63.690
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
18°C
LONDRA
18°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
14°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Cumartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Londra Türk Müziği Korosu 10 yaşında (video)

Londra Türk Müziği Korosu 10. yılına yakışır bir gece düzenledi.

16.02.2015
0
A+
A-

Londra’da Türk Sanat Müziği seven bir grup hanımın biraraya gelmesiyle kurulan Londra Türk Müziği Korosu kuruluşunun 10. yılını görkemli bir balo ile kutladı. Baloya katılanlara, KKTC’den gelen Cem Kafkas’ın seslendirdiği şarkılarla unutulmayacak bir sanat müziği ziyafeti çekildi.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zOfXZjcUbFk[/youtube]

 

Regency Banqueting salonunda Cuma akşamı gerçekleşen baloya, KKTC Londra Temsilcisi  Oya Tuncalı eşi İhsan Tuncalı, Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Emirhan yorulmazlar eşi Ayşegül ve oğlu Melikşah Yorulmazlar ve seçkin bir davetli grubu katıldı.

DSC_0052

Londra Türk Müziği Korosu 10 yaşında

koro Balo Burak Gulsen 2

Balonun sunuculuğunu Opera Sanatçısı Tenor Burak Gülşen yaptı.

Opera sanatçısı Burak Gülşen’in sunuculuğunu yaptığı program, Koro başkanı İnci Güryel’in konuklara hitaben yaptığı ‘hoşgeldiğiniz’ konuşmasıyla başladı. Londra Türk Müziği Korosu’nun 10 yıl önce biraraya gelen bir grup arkadaşı ile Bromcom’un ofisinde başladığını hatırlatan Güryel, onuncu yılı kutlamanın mutluluğunu taşıdıklarını ifade etti.

 

DSC_0016

TRT ve BRT sanatçısı Cem Kafkas seslendirdiği eserlerle davetlileri adeta mest etti.

Başkonsolos Emirhan Yorulmazlar da yaptığı kısa konuşmada, “Hepinisi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Bugün Londra Türk Müziği korosu’nun 10. Yılında biraraya geldik. Bu akşamki performansları başta olmak üzere ben kendilerini çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Toplumumuzun biraraya gelmesi, birlikte olması, böyle vatan sevdamızı biraraya gelerek gidermesi beni her zaman çok mutlu ediyor. Hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum” dedi.

Koro Burak Gulsen inci Guryel duet

LTMK Başkanı İnci Güryel, gecenin sunuculuğunu yapan opera sanatçısı Burak Gülşen ile sürpriz bir düet seslendirdiler.

Ercüment İbrahim’in şefliğinde sahne alan koro, Türk sanat müziğinin sevilen eserlerinden oluşan kısa bir konser verdi. Konukların da zaman zaman koroya eşlik ettiği konserde, İnci Güryel ile tenor Burak Gülşen sürpriz bir düet yaptı. Güryel ile Gülşen İtalyanca ‘O Sole Mio’ adlı eseri beraber yorumladı.

DSC_0011

CEM KAFKAS’IN KONSERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Kuzey Kıbrıs’ın beyefendi sanatçısı olarak büyük bir hayran kitlesine sahip olan Cem Kafkas, geçtiğimiz yıllarda da Londra Türk Müziği Korosu’nun konserlerine eşlik etmiş ve büyük ilgi görmüştü.

Baloda her biri klasikleşmiş eserleri yorumlayan sanatçı, konukların da eşlik etmesiyle büyük bir vokalist grubu ile hatıralarda yer edinecek bir konsere imza attı.

DSC_0044

KOROYA KATKIDA BULUNANLARA TEŞEKKÜR

Baloda ayrıca, Londra Türk Müziği Korosu’na kuruluşandan buyana destek verenlere teşekkür plaketi takdim edildi.

Gecenin geç saatlerine kadar süren program, hediye çekilişi ile son buldu.

DSC_0066

 

DSC_0044

Koro 10 yil pastasi

Gecenin sonunda 10. yıl pastası kesildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.