kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4567
EURO
34,7928
STERLIN
40,5883
BITCOIN
$63.913
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
14°C
LONDRA
14°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Salı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

Büyükelçi Ertaş, ÇATI etkinliğine katıldı

Büyükelçi Ertaş, ÇATI etkinliğine katıldı
20.03.2023
0
A+
A-

Türkiye’nin Londra Büyükelçiliği görevine atanan Osman Koray Ertaş Çatı Business Networking etkinliğine katıldı.

Türkiye’nin yeni Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş, güven mektubunun örneğini İngiltere Dışişleri Bakanlığı’na sunarak görevine başladı. Ertaş, göreve başladıktan dört gün sonra Londra’da yaşayan Türkler ile bir araya geldi. Ertaş, İngiltere’de yerleşik olan iş insanları ile Ankara Anlaşmalı iş insanlarını buluşturan sivil toplum kuruluşu ÇATI Business’in networking etkinliğine katıldı.

 

Etkinlikte konuşan Büyükelçi Ertaş, İngiltere ve Türkiye arasındaki ticari işbirliğinin önemine değindi. Gecenin açılış konuşmasını yapan ÇATI Yönetim Kurulu Üyesi Sonay Memoğlu, Büyükelçi Ertaş’ın görevine başlar başlamaz iş insanları ile bir araya gelmesinin kendilerine güç verdiğini belirtti. Memoğlu, görevi bittikten sonra emekli olacağını açıklayan eski büyükelçi Ümit Yalçın’a da teşekkür etti.

Gecede Büyükelçi Ertaş’a birinci müsteşarlar Güneş Yeşildağ ve Sezin Şahin Yeşildağ eşlik etti. Etkinliğe Chingford bölgesi Muhafazakar Parti belediye meclis üyesi Şazimet Palta İmre ve çok sayıda iş insanı katıldı.

Katılımcılara teşekkür eden ÇATI Yönetim Kurulu üyesi Taner Bildik, ÇATI’nın sadece iş dünyası için değil İngiltere’de yaşayan tüm Türk toplumu için çalışan bir STK olduğunu söyledi. Bildik, pandemi döneminde ve yaşanan deprem felaketi sonrası  yaptıkları çalışmaları anlattı.

ÇATI Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi  Murat Mete Metin de depremde zarar gören illerimizde başlatılacak psikolojik destek ve eğitim çalışmaları ile yine ÇATI bünyesinde kurulacak arama-kurtarma ekibi hakkında bilgi verdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.