kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3684
EURO
34,9873
STERLIN
41,0276
BITCOIN
$70.852
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Sanatçılar deprem dayanışması için Royal Albert Hall’da   bir araya geliyor

Sanatçılar deprem dayanışması için Royal Albert Hall’da   bir araya geliyor
17.03.2023
0
A+
A-

Marcus Mumford, Anna Calvi, Hozier ve daha pek çok ünlü sanatçı, Türkiye ve Suriye depreminden etkilenenlerle dayanışmak için özel bir konserde bir araya geliyor.

Oyuncu Olivia Colman ve komedyen Omid Djalili’nin konuk olarak yer alacağı etkinlikte, Türkiyeli ve Suriyeli müzisyenlerden oluşan *Solidarity Ensemble da ilk kez sahne alacak.

Sounds of Solidarity** ve Communion** işbirliğiyle 15 Nisan 2023 tarihinde Londra’nın en görkemli konser salonlarından biri olan Royal Albert Hall’da düzenlenecek konserin  tüm geliri War Child* ve Turkey Mozaic Foundation***’na bağışlanacak. Etkinliği Jumoké Fashola ve Halit Ergenç sunacak.

15 Nisan’da Royal Albert Hall’da  düzenlenecek bu özel yardım konserinde Marcus Mumford, Hozier ve Anna Calvi gibi ünlü isimler sahne alacak. 15 Nisan 2023’teki etkinlikte, İngiliz aktörler Olivia Colman, Gugu Mbatha-Raw (UNHCR – Birleşmiş Milletler  Mülteciler Yüksek Komisyonu İyi Niyet Elçisi) ve komedyen Omid Djalili de seyirciyle buluşacak.

Yayıncı, müzisyen ve aktör Jumoké Fashola ve Türkiye’li ünlü aktör Halit Ergenç’in sunacağı etkinlikte, Türkiye ve Suriye’den Türk, Kürt, Arap ve Alevi müzisyenlerin oluşturduğu Solidarity Ensemble Anadolu ezgilerini Anadolu’nun çeşitli dillerinde seslendirecek ve ilk kez bu konserde seyircisiyle  buluşacak.

İrlandalı yıldız Dermot Kennedy, Nilüfer Yanya ve James Bay canlı performanslarıyla bu özel akşamın müzikal programını tamamlayacaklar.

Communion Music ve Sounds of Solidarity tarafından düzenlenen etkinliğin biletlerine, 17 Mart Cuma günü saat 10: 00’dan itibaren https://www.royalalberthall.com/ veya https://www.communionmusic.co.uk/ adreslerinden ulaşılabilecek. £45’tan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak gecenin bilet geliri ve yapılacak diğer maddi bağışlar War Child UK ve  Türkiye Mozaik Vakfı tarafından Türkiye ve Suriye depremlerine ilişkin başlatılan yardım kampanyalarına ve yerel STK’lara ulaştırılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.