kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3151
EURO
35,0957
STERLIN
41,0630
BITCOIN
$71.417
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Sheniz Aslan: ”Yıkıcı depremler pahasına acı çekenlerin hayatlarına bir nebze yardım sağladık”

01.03.2023
0
A+
A-

İngiltere’nin başkenti Londra’da, 26 Şubat Pazar günü Türkçe konuşan toplum  üyeleri, Grand Palace Banqueting Suit’te Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için dayanışma sergiledi. Şeniz Aslan tarafından düzenlenen ‘Family Fundraiser’ etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti. Yardım kampanyasında depremzedeler için yaklaşık 10 bin pound toplandığı duyuruldu. 

Etkinlikte, yüz boyama, vücut, saç simi, saç örgüsü, şişme şato, kına/mehndi, sıcak ve soğuk yiyecekler, içecekler, çocuk maskotları, tezgahlar, çekiliş ve müzayede ürünleri ve çok daha fazlası yer aldı. 

Londra Gazete’ye konuşan Sheniz Aslan,  9 bin pound üzerinde bağış toplandığı, fonların, temel çalışmalarını desteklemek için AHBAP, White Hamlets ve HAFGB’ye bağışlanacağı belirtti. Yardım kampanyasının hala GoFundMe üzerinde devam ediyor ettiği söyleyerek şöyle devam etti:

”İnanılmaz bir katılım oldu. Bağış kampanyasını ilk planlamaya başladığımda, bunun bu kadar büyük ve başarılı bir etkinliğe dönüşeceğini asla hayal edemezdim. Topluluğumuzdan gelen yanıt gerçekten çok büyüktü ve böylesine şefkatli ve verici bir insan grubunun parçası olduğum için çok gururluyum.

Giderek daha fazla bağış ve yardım teklifi almaya başladıkça, Whatsapp grup sohbeti büyüdü ve başlangıçta kullanmayı planladığımız küçük topluluk salonunun yeterince büyük olmayacağı kısa sürede anlaşıldı.  The Grand Palace Banqueting Suite, etkinlikten sadece bir hafta önce yeni mekanımız oldu.

Ve ne büyük bir başarıydı! Tahminen 550-600 katılımcıyla, ev yapımı güzellikler, gıda dışı ürünler, çekilişler, sessiz müzayedeler ve kına sanatçıları, saç örgüleri dahil çeşitli çocuk eğlenceleri aracılığıyla 9 bin pound üzerinde para topladık.

Bağış toplama etkinliğine zamanlarını, yeteneklerini ve kârlarını ayıran yerel işletmelerin ve satıcıların cömertliği beni çok şaşırttı. AHBAP, Beyaz Miğferler ve HAFGB’ye Türkiye ve Suriye’deki deprem yardım çalışmalarında yardım etme hedefimize ulaşmamızda onların desteği gerçekten büyük fark yarattı.

Vizyonu hayata geçirenleri listelemek için koca bir sayfaya ihtiyacım var ama umarım çabaları ve cömertlikleri paylaşılır.

Katılan, gönüllü olan veya herhangi bir şekilde katkıda bulunan herkese tüm kalbimle teşekkür etmek istiyorum. Desteğiniz ve nezaketiniz sayesinde bunu mümkün kılabildik ve yıkıcı depremler pahasına acı çekenlerin hayatlarına yardım sağladık.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.