kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3360
EURO
35,1197
STERLIN
41,0754
BITCOIN
$64.305
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
17°C
LONDRA
17°C
Kapalı
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
15°C
Perşembe Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Cuma Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C

Oyuncu Uğur Aslan’ın yardım çığlığı: Ailemi kaybettik sayıyoruz, lütfen destek oldun

Oyuncu Uğur Aslan’ın yardım çığlığı: Ailemi kaybettik sayıyoruz, lütfen destek oldun
07.02.2023
0
A+
A-

Ailesinin yarısı enkaz altında! Oyuncu Uğur Aslan’ın yardım çığlığı: Ailemi kaybettik sayıyoruz, lütfen destek oldun

Yargı dizisinin başrol oyuncusu Uğur Aslan, Hatay’da meydana gelen depremde abisi, yengesi ve yeğenlerinin göçük altında olduğunu söyleyerek yardım istedi. Yayınladığı videoda bölgeye gerekli yardımların ulaşamadığını söyleyen oyuncu, “Ailemi kaybetmiş olarak sayıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 7.7 büyüklüğünde depremi Gaziantep, Malatya, Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır çok şiddetli bir şekilde hissedildi. Depremde en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay’da ise arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Hatay’da yaşayan abisi, yengesi ve yeğenlerinin saatlerdir enkaz altında olduğunu söyleyen oyuncu Uğur Aslan, umutlarını kestiklerini söyleyerek yardım çağrısında bulundu.

“ABİM, YENGEM VE YEĞENLERİMİ KAYBETMİŞ SAYIYORUZ”

Sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak enkaz altındaki ailesiyle ilgili bilgi veren oyuncu, şu ifadeleri kullandı: “Çok kötü bir gün geçiriyoruz. Hatay’la ilgili çok soru işareti var. Abim, yengem ve yeğenlerim maalesef göçük altında. Biz onları artık kaybetmiş olarak sayıyoruz. Onlara müdahale edecek bir süreç çalışmadı. Orada oluşan bir takım hasarlardan dolayı olduğu söyleniyor. Sayın valimiz yardım gidebilmesi için altyapı da sorunlar olduğunu söyledi. Tek temennim hızlı müdahale edilmesi. En azından kalanlar için… Herkes sağlığına kavuşur diye bir temennide bulunmak dışında bir şey söyleyemiyorum.

“DURUM ÇOK KÖTÜ, LÜTFEN DESTEK OLUN”

Yeğenlerimle nadir olarak iletişim kurabiliyorum. Ailemden aldığım bilgilere göre; insanların bir kısmı kendi çabalarıyla kurtulmuş, yakınlarını kurtarmış. Durum çok kötü. Kurduğumuz bağlantılarla battaniye ve gıda desteği ulaştırmaya çalıştık. Polat Yağcı da bölgeye tır mutfağı kurarak bir süre yemek vermek istedi. Hatay’da ciddi şekilde yardıma ihtiyaç var. Lütfen destek olun. Diyecek bir şey bulamıyorum. Çok zor bir süreçten geçiyorum. Bu hepimizin sınavı. Umarım hepimiz bu sınavdan başarıyla çıkarız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.