kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3505
EURO
35,1028
STERLIN
41,0725
BITCOIN
$70.766
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

The Property Investor Show’da Kuzey Kıbrıs rüzgarı esti

10.10.2022
0
A+
A-

The Property Investor Show, 7 Ekim Cuma ve 8 Ekim Cumartesi günü, Birleşik Krallık’ın başkenti Londra’da bulunan Excel London uluslararası sergi ve kongre merkezinde gerçekleşti.

The Property Investor Show, mülkten para kazanma konusunda ciddi olan herkes için Birleşik Krallık’ın önde gelen etkinliği olarak bilinmektedir. İster ‘uygulamalı’ bir ev sahibi olun, ister daha pasif bir yatırımcı olun, ağ kurmak, güvenilir ve güncel emlak piyasası bilgileri ve satın almak için mülk edinmek için The Property Investor Show ideal bir yerdir.

20 yılı aşkın bir süredir bu etkinlik, emlak şirketlerinin ve İngiltere merkezli emlak yatırımcılarının yüz yüze görüşmesini sağladı. Kuzey Kıbrıs’ın önde gelen inşaat ve emlak şirketleri de bu etkinlikte boy gösterdi.

Kuzey Kıbrıs’tan, The Property Invester Show’a katılanlar arasında Dörter Construction, Hub Property Investment ve Şifa Construction oldu.

Fuar, en iyi denizaşırı emlak yatırım fırsatlarından bazılarını sergileyen harika bir uluslararası katılımcı yelpazesine sahipti. Şimdiye kadar Dubai, Kıbrıs, İspanya, Meksika, Mauritius, Nijerya ve ABD’nin hepsi doğruladı.

Mike Doyle Mülk Yatırımcı Medya Direktörü belirtiyor. “Başarılı Nisan fuarından bu yana, gelen satış sorguları rekor seviyelerde. Etkili Nisan gösterimiz, insanların bir kez daha sanal dünyadan uzaklaşmaya ve ‘gerçek hayat’ sergilerine geri dönmeye nasıl hazır olduklarını gösterdi. Ekim ayındaki etkinlik ise, uluslararası içerik karışımıyla daha da büyük ve daha iyi oldu.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.