kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5994
EURO
34,8008
STERLIN
40,6119
BITCOIN
$64.533
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

İngiltere milli takımın resmi DJ’yi Kıbrıslı Türk

İngiltere milli takımın resmi DJ’yi Kıbrıslı Türk
07.07.2021
0
A+
A-

İngiltere’nin resmi DJ’i olarak EURO 2020’de yer alan Kıbrıslı Türk Tony Perry, ‘Sweet Caroline’ şarkısını çalarak kendinden söz ettirdi.

İngiltere’nin Avrupa Şampiyonası zaferinin eşiğine yürüyüşünün soundtrack’i haline geldi ve Neil Diamond bile ona onay mührünü verdi. Yine de ‘Sweet Caroline’, Wembley’deki İngiltere maçları sırasında, DJ’ Tony Perry olmasa duyulmazdı. Euro 2020 maçlarında çalınan her şarkı organizatörlerin onayına ihtiyaç duyuyor ve 1969 karaoke klasiği, yarışma başladığında Perry ile başlangıçta kararlaştırılan listede değildi.

34 yaşındaki Perry, İngiltere’nin grup maçlarına katılan kalabalığın yarattığı atmosferi yaşadıktan sonra, setinde Wembley’nin şarkı söylemesini sağlamak için bir şeylerin eksik olduğunu hissetti. Bu nedenle, takımın Almanya karşısında aldığı ve usulüne uygun olarak alınan tarihi son 16 galibiyetinden önce Sweet Caroline’ı tanıtmak için onay istedi. Geçen Salı maçtan önce oynadıktan ve her iki taraftar grubunun da katıldığını gördükten sonra,  Perry, elinde bir hit olduğunu biliyordu. Maçtan sonra ikinci kez yayınlandığında, bir İngiltere marşı doğdu. Protokol, takımın resmi zafer şarkısı olan Three Lions’ın önce çalınması gerektiğini dikte etti, ancak hemen ardından Vindaloo’nun sıraya girmesine rağmen, o an Sweet Caroline’ın onu gasp etmesini istedi.

The Daily Telegraph’a konuşan Perry, kendisinin ve maç direktörü Tom Howie’nin Wembley’i nasıl daha da çılgına çevirdiğini açıklayarak, “Kalabalık çılgına döndü” dedi. “Koro benim kullandığım versiyonda sadece 30 saniyeydi, bu yüzden tekrar açmaya devam ettim. Eğer atmosfer bu kadar özelse, gerçekten deneyimli yönetmenleriniz ve hayran TV ekibiniz var, ‘Bunun ulaşmasına izin vermelisin.” İngiltere kaptanı Harry Kane, ortaya çıkan sahnelerden o kadar etkilenmişti ki, maç sonrası bir röportajı geçmek için mücadele etti ve menajer Gareth Southgate heyecanla şunları söyledi: ”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.