kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
STERLIN
40,9020
BITCOIN
$66.947
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
22°C
LONDRA
22°C
Hafif yağmur
Pazar Hafif yağmur
20°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Çarşamba parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Limasollular’dan öykü yarışması

Kurulduğu günden bu yana önemli çalışmalarda bulunan Limasollular Derneği “Yaşanmış Kısa Öykü Yarışması” düzenliyor.

Limasollular’dan öykü yarışması
05.10.2014
0
A+
A-
Limasollular Derneği Başkanı Arife Retvan öykü yarışmasına edebiyat meraklılarını davet etti.

Limasollular Derneği Başkanı Arife Retvan öykü yarışmasına edebiyat meraklılarını davet etti.

Kurulduğu günden bu yana önemli çalışmalarda bulunan Limasollular Derneği “Yaşanmış Kısa Öykü Yarışması” düzenliyor. 15 Ekim tarihine kadar sürecek olan yarışmaya katılım için adayların, kısa bir özgeçmişleri ve vesikalık bir resimleri ile başvurması gerekiyor. Yaş sınırının bulunmadığı yarışmaya katılacak öykülerin yazım kurallarına uygun olarak yazılması ve yaşanmış bir olayı içermesi isteniyor.

İki A4 kağıdı uzunluğunda olacak öyküler, Limasollular Derneği yayını olarak basılacak bir kitapta yer alacak. Adayların birden fazla öykü ile katılabilecekleri yarışmada dereceye giren yapıtlara ödülleri 1 Kasım günü düzenlenecek bir törenle takdim edilecek.

Yarışmaya ilişkin olarak dernekten yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Limasollular Derneği olarak başlarken başaracağımıza inanarak başladık. Başarı anahtarımız, dürüstlük hizmet ve insancıl yaklaşımlarımızdır. Bilinçli ve kararşılaştığımız gurbet teknesinde yoğruldukça güçleniyor. Heyecan ve kararlılıkla başladık öyle gidiyoruz. Birleşen ellerimiz arada yansa da donsa da kenetlidir. Takım çalışmasına inanan ve dürüst çalışıp belli bir çizgide yürüyen bir derneğiz. İnsanları ayırmadan, ayıklamadan kucaklamayı bilen insanlarla çalışıyoruz. Her yıl etkinlikletimize yenilerini ekleyerek İngiltere’de yaşayan insanımıza hep güzellikler yssatmayı amaçladık. Bu bağlamda bu yıl da hayata geçirmeyi amaçladık.”

Bu yarışma Limasollular Derneği’nce İngiltere’de yaşayan Türk insanına anılarında saklı yaşanmışlığın dile getirebilmelerine olanak sağlamak amacıyla düzenlenmiştir. Bu bağlamda her yaşta insanımıza yardımcı olmak, özgüvenlerini artırmak, dayanışma ve paylaşımı sağlamak, yeteneği olanları ortaya çıkarmayı amaçlamıştır.

Öykü kapımızı açık tutuyoruz. Her yaşta herkes o kapıdan girebilir. Daha fazla bilgi 07713160684 den alınabilir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.