kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.868
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
13°C
LONDRA
13°C
Parçalı bulutlu
Pazar Az bulutlu
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Türk marketine bıçaklı saldırı

Türk marketine bıçaklı saldırı
09.12.2019
0
A+
A-
Haber: Halil Yetkinlioğlu

İngiltere’de Türk marketi sahibini Allah korudu. İş yeri sahibi Özcan Yıldırım, saldırı esnasında göğsüne bıçak saplamak isteyen soygunuya karşı elini siper ederek karşı koydu. Yaralanan market sahibi kaldırıldığı Poole Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde bir gün tutulduktan sonra taburcu edildi.

İNGİLTERE’nin güney doğusunda yer alan Portsmouth şehrindeki Türk marketine bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. Konu ile ilgili konuşan Wallisdown News Market sahibi Özcan Yıldırım (36), olayın geçtiğimiz cuma gecesi yaşandığını söyledi.

Maskeli soyguncunun  göğsüne saplamayı hedeflediği bıçağı elini önüne koyarak engelleyen Yıldırım, kaldırıldığı Poole Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde bir gün tutulduktan sonra taburcu edildi.

Özcan Yıldırım

Bıçaklı soygun saldırısı ile ilgili Kayserili Yıldırım şunları söyledi: “Akşam saat 21.00 sularında yüzünde maske olan bir kişi içeriye girdi. Maskeli olarak giriş yapılmayacağını söylediğimde, sol kolundan bir bıçak çıkartan soyguncu derhal ‘kasadaki paraların tamamını vermemi’ söyledi. Kendimi korumak için yanımda bir sopa vardı. O an bulamadım. Karşı koymak için kalın bir kutu aradım. Bulduğum kutu da parçalandı. Bu kez kazağından tutup üzerine çekti. Elindeki bıçağı göğsüme saplamak istedi. Elimi göğsüme koyunca bıçak elime saplandı. Bıçağı çekip saldırmaya devam etti. Yüzüne yumruk vurma fırsatım oldu. Bu esnada afalladı. Kaçmak istedi. Kazağını elime geçirdim ve kendime doğru çekmek istedim. Yüzünün gözükmesini istemeyen soyguncu, kaçmayı başardı. Geriye saldırıda kullandığı bıçağı ve kapşonlu kabanı kaldı. ”

Olay, polise yandaki iş yeri sahipleri tarafından ihbar edildi. 2 dakika içerisinde olay yerine gelen polis ve sağlık görevlileri Yıldırım’ı, hastanenin acil servisine kaldırdı.

Bıçaklı soygun olayı güvenlik kameralarına yansıdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.