kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3361
EURO
35,1906
STERLIN
41,1660
BITCOIN
$66.092
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
16°C
LONDRA
16°C
Hafif yağmur
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
14°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Enfield’te, kemer sıkma politikasına karşı  eylem gerçekleşti

 

ENFIELD Belediyesi’nin bütçesinde yapılacak olan 18 milyon pound kesinti için 27 Şubat Çarşamba akşamı saat 17.30’da Enfield Civic Centre’in önünde eylem gerçekleşti.

Eylemciler Enfield belediyesi bütçesinde, hükümetin kemer sıkma politikasına karşı bir araya geldi ve belediyenin bütçe kesintisine karşı gelmesi için çağrıda bulundu.

Eyleme katılan bir eylemciler şu ifadeyi kullandı:

“Enfield belediyesi 2010 yılından bugüne kadar halka sunulan hizmetlerden 178 milyon pound kesinti yaptı ve bu olağanüstü olumsuz etkilere sebep oldu. Bu kesintilerden dolayı birçok vatandaşımız mağdur oldu.

Bu mağdur insanların bizlere ihtiyacı var ve artık daha fazla kemer sıkma politikalarını tahammül edemeyecekler.”

Eylemciler, bu mağdur insanların ve sessiz çoğunluğun sesi olmaları için bu eylemi düzenlediklerini vurguladı.

Çocuklar, engeliler ve yaşlıların haklarını korumak için her zaman mücadele edeceklerini belirten eylemciler, “Bu kesintiler, hastane, okul, yaşlıların bakımı, sokak temizliği, aydınlatma ve çöp toplama olmak üzere, bize sunulan hizmetlerden kesilecek” dedi.

Bir başka eylemci ise şu açıklamayı yaptı:

“Sağcı May hükümeti, bizim ödediğimiz vergilerden keserek savaşlara ve işgallere bütçe ayırıyor. Lakin, muhalefet olan İşçi Partisi de sağcı hükümetin noterliğini yapıyor.

Tüm belediye encümenlerine çağrıda bulunuyoruz, gerici iktidarın suçlarına ortak olmayın. Kesintilere hayır.”

 

Yorumlar

  1. Feyzullah says:

    Acil eylem çağrısı
    Enfıeld belediyesi 2010 yılından bugüne halka sunulan hizmetlerden £178 milyon kesinti YETMİYORMUŞ gibi bu akşam yine £18 milyon Bir yıllık bütçeden KESİTİ YAPACAK . Bu kesintiler. Hastane , okul , yaşlıların bakımı , sokak temizliği , aydınlatma , çöp toplama olmak üzere BİZE SUNULACAK HİZMETLERDEN. KESİLECEK . Sagcı may hükümeti Bizim Ödediğimiz vergilerden keserek SAVAŞLARA ,İŞGALLERE BÜTÇE AYIRIYOR. Peki muhalefet olan İŞÇİ PARTİSİ de sagcı hükümetin NOTERLİGİNİ YAPIYOR . Tüm belediye encümenlerine ÇAĞIRIYORUZ -gerici iktidarın SUÇLARINA ORTAK OLMAYIN
    BU KESİNTİ BÜTÇESİNE -HAYIR -DEYİN .
    Kesintilere HAYIR
    Eyleme çağrı BUGÜN. SAAT 5.30 da Enfield civic Centre nin önunde buluşalım
    Day mer