kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3610
EURO
34,9649
STERLIN
40,9546
BITCOIN
$70.475
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
13°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Dr. Cahit Berk’ten Londralılara veda

Dr. Cahit Berk artık mesleğini aktif bir şekilde devam ettirmeyeceğini ve muayenehanesini kapatacağını duyurdu.

Dr. Cahit Berk’ten Londralılara veda
26.01.2018
0
A+
A-

LONDRALILAR tarafından yakından tanınan ve Haringey’de bulunan muayenehanesinde çok uzun yıllardır hastalarını tedavi eden Dr. Cahit Berk artık mesleğini aktif bir şekilde devam ettirmeyeceğini ve muayenehanesini kapatacağını duyurdu.

Jinekoloji doktoru olan Cahit Berk’i Haringey’de bulunan muayenehanesinde ziyaret ettik ve toplumumuza, Londra’da yapmış olduğu çalışmalara, Türkiye ve Kıbrıs üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Ülkesini çok sevdiğini ve bazı sebeplerden dolayı Londra’ya gelmek durumunda kaldığından bahseden Dr. Cahit Berk şunları söyledi:

“İstanbul’da hocamın tavsiyesi ile geldiğim Londra’da uzun yıllar hastalarıma hizmet verdim. Artık burada bulunan muayenehanemi kapatma kararı aldım. Eskiden hastam olan insanların şimdi çocukları ile ziyaretime gelip teşekkür etmeleri benim için çok büyük mutluluk. Ne mutlu ki bana bunu defalarca tatma şansı buldum.

Mesleğimle ilgili birçok konuda sayısız konferans ve sertifikaya sahibim. Bu bilgi ve deneyimi gelecek nesillere aktarmak isterim. Bunun için akademisyenlik ile ilgili gelen teklifleri değerlendirebilirim.

Gezmeyi ve tatil yapmayı çok seviyorum. Dünyanın birçok ülkesini gördüm. Ancak Kıbrıs ve Türkiye gerçekten bu anlamda bir cennet. Golf oynamayı çok seviyorum. Antalya da golf oynamak için çok elverişli bir tatil şehri. Genelde oraya gidiyorum. Kıbrıs ve Türkiye’yi çok seviyorum. Her fırsat bulduğunda memleketime gitmek tabii ki beni çok mutlu ediyor.”

ETİKETLER: , , , , , ,
Yorumlar

  1. Dursun Onay says:

    Yolun acik olsun, Gule gule git gitmek istedigin yerlere. Hosca Kal Cahit Berk.

  2. Nesrin says:

    Merhabalar sayin Dr Cahit bey

    2 yil once muayeneniz basariya ulasti ancak en ihtiyacim oldugu zamanda ayrilmissiniz bu durum beni cok caresiz birakti

    Rica etsem referans verebileceginiz bir doktor varmi

    Insallah Hersey gonlunuzce olur

    Iyi gunler

  3. Serap says:

    Hastalarini transfer ettigi bir dr var mi ? Ya da tavsiye almak icin kendisine nasil ulasabiliriz ?