kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.570
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı az bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
7°C

Londra’daki kazada Nilgün öğretmen feci şekilde can verdi

Londra’da Türk toplumunun yoğun olarak yaşadığı Enfield bölgesinde karşıdan karşıya geçerken otomobilin çarptığı Anaokulu öğretmeni 44 yaşındaki Nilgün Akgün hayatını kaybetti.

Londra’daki kazada Nilgün öğretmen feci şekilde can verdi
26.12.2017
0
A+
A-

Londra’da Türk toplumunun yoğun olarak yaşadığı Enfield bölgesinde karşıdan karşıya geçerken otomobilin çarptığı anaokulu öğretmeni 44 yaşındaki Nilgün Akgün hayatını kaybetti.

Kaza, Kuzey Londra’nın Enfield bölgesinde, ‘A10 Great Cambridge Road’ üzerinden 15 Aralık Cuma akşam 18.13 sıralarında meydana geldi.

Akraba ziyaretine giden talihsiz öğretmen Nilgün Akgün’e, A10 Great Cambridge Road, Brook kanalı civarında yolun karşısına geçmeye çalışırken özel bir otomobil çarptı.

Nilgün Akgün çevresinde ve okulunda sevilen biri olarak tanınıyordu

Genç öğretmen kazanın ardından yaşamını yitirirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan kazanın hemen ardından aynı yerde bulunan Avukat Fidan Osoy, kazanın biran önce aydınlığa kavuşması için Advantage Avukatlık bürosu olarak gerekli hukuki yardımı gönüllü olarak sağlayacaklarını bildirdi.

Kaza hakkında bilgi toplayan Metropolitan Polis’ten, yapılan açıklamada : “Kaza alanına ilişkin görüntü ve bilgilere sahip olmamıza rağmen kaza anıyla ilgili yeterli bilgi edinebilmiş değiliz. Aile için, bir eş ve bir anneyi kaybetmenin acısını hafifletemeyecek olsak da, kovuşturmanın seyri ve ailenin sorularına cevap olmak için bu bilgilerin önemli olduğunu düşünüyoruz” denildi.

NOEL TATİLİ SONRASI İSTANBUL’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Londra’da Adlı Tip Morgu’nda bekletilen cenazenin önümüzdeki günlerde İstanbul’a gönderileceği ve orada toprağa verileceği belirtildi.

Aslen Bartınlı olan Edmonton Willubury İlkokulu’nda ana okulu öğretmenliği yapan Nilgün Akgün’ün evli ve 18 yaşında üniversiteye hazırlanan bir kızı olduğu öğrenildi.

Nilgün Akgünün eşi İbrahim Akgün yaptığı açıklamada, “Olayın şokunu 18 yaşında kızım ben ve ailem hala atlatamadık. şok yaşıyoruz.. Noel tatilinin gelmesinden dolayı cenazemizi brokratik işlemlerden dolayı alamadık. Aslen Bartınlıyız 25 yıldır Londrada yaşıyoruz. Ailemizin büyük kısmı İstanbul’da yaşıyor. Yetkililerin verdiği bilgiye göre Noel’den sonra, yılbaşından önce cenaze namazını Süleymaniye Camisinde kıldırıp ve eşimi İstanbul’a defnetmek üzere götüreceğiz” dedi.

İbrahim Akgün olayı duyan eş ve dostlarının yalnız bırakmadıklarını belirterek, “gerek benim çevrem gerek eşimin çevresi ve iş arkadaşları çalıştığı okuldaki öğrencilerinin velileri evimizi ziyaret ederek başsağlığı dileyerek üzüntülerini dile getirdiler. Bu vesile ile evime gelen ve telefonla arayan herkeze teşekkür ederim” diye konuştu.

Nilgün akgün sağlığında eşi İbrahim Akgün ile

Acılı eş İbrahim Akgün, olay günü kaza yerinden geçen ve tanık olanların polise veya kendisine 07908688676 numaralı telefondan ulaşmalarını istedi.

AVUKAT FİDAN OSOY’DAN GÖNÜLLÜ DESTEK

Kazanın ardından olay gerinden geçen Avukat Fidan Osoy da konuyla yakından ilgilenerek, görgü tanıklarının kendisi ile temas kurmalarını istedi.

Advantage Avukatlık firması olarak öğretmen Nilgün Akgün kazasının nasıl meydana geldiği konusunun aydınlatılması için çaba harcayacaklarını bildiren Ozoy, Türkçe medyaya duyurular koyarak kendileri ile temas kurulmasını istedi.

Avukat Fidan Osoy kendilerine 0208 807 1676 veya 07572109155 numaralı telefonlardan temas kurulmasını istedi.

Akraba ziyaretine giden talihsiz öğretmen Nilgün Akgün’e, A10 Great Cambridge Road, Brook kanalı civarında yolun karşısına geçmeye çalışırken özel bir otomobil çarptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.