kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3640
EURO
35,0101
STERLIN
40,9300
BITCOIN
$70.220
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Tottenham Park Mezarlığı gönüllü temizliğine davet

Kuzey Londra’da yaşayan Türkçe konuşan toplumların yoğun yaşadığı Edmonton bölgesindeki Tottenham Park mezarlığını temizlemek için sosyal medya aracılığı ile bir araya gelen Londralı gönüllüler, ikinci kez temizlik için toplanıyor.

Tottenham Park Mezarlığı gönüllü temizliğine davet
10.08.2017
0
A+
A-

 

Kuzey Londra’da yaşayan Türkçe konuşan toplumların yoğun yaşadığı Edmonton bölgesindeki Tottenham Park mezarlığını temizlemek için sosyal medya aracılığı ile bir araya gelen Londralı gönüllüler, ikinci kez temizlik için toplanıyor. 27 Ağustos 2017 Pazar günü Saat 11:00’de başlayacak etkinlik için gönüllüler daha fazla kişinin katılımda bulunması için sürekli çağrı yaptıklarını belirtiyorlar.

Hayatını kaybeden insanlarımızın ebedi istirahatgahı olan bu mezarlık, vefat eden insanların yakınları tarafından oldukça sık ziyaret ediliyor. Fakat mezarlık ziyaretlerinde özellikle mezar başlarına bırakılan canlı çiçekler ve alan içinde ağaçlarla otların kurumasından kaynaklı kötü bir manzara oluşmuş durumda.

İnternet üzerinden başlatılan bu kampanyayla ilgili ikinci kez bir araya gelmeyi planlayan gönüllüler mezarlığı baştan sona temizleyerek halkımıza yakışır bir hale getirmeyi amaçlıyor.

Sosyal medya üzerinden kampanyayı başlatan Filiz Pirgot, Londra Gazete’ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Öncelikle geçtiğimiz ay yaptığımız temizlik ve toparlama etkinliğimize gelen herkese teşekkür etmek istiyorum. Şunu gördük ki, toplum olarak bir araya geldiğimizde yapılamayacak ve üstesinden gelinmeyecek durum yok. Yabani otları temizlemekten çöp temizliğine, yaprak temizliğinden sulamaya kadar mezarlığın dağınıklığını düzenliyoruz. Mezarlık adına işlem yapacak bir kurul oluşana kadar gönüllü olarak toplumdan bireyler olarak mezarlığın düzenli durması için elimizden geleni yapacağız ancak daha çok katılım ve destek bekliyoruz. İlgilenen hayırseverler Facebook üzerinden “Tottenham Park Cemetery” grubumuza üye olarak gelecek aktivitelerimiz hakkında bilgi sahibi olabilirler.”

Uzun süredir çöp atıkları içerisinde kendi haline bırakılan mezarlığın temizliği ve toparlanmasında siz de katkıda bulunmak istiyorsanız, 27 Ağustos Pazar günü Tottenham Park Cemetery, Montague Road’da biz gönüllülere katılabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.