kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5217
EURO
34,9766
STERLIN
40,7545
BITCOIN
$64.608
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Güney Londra’da damak çatlatan lezzetler ve ‘Şeftali Kebabı’ bu adreste: KEMER TURKISH RESTAURANT

Kemer Turkish Restaurant’ta; kırmızı et ve kebap çeşitlerinin yanı sıra geleneksel Kıbrıs lezzeti olan ‘şeftali kebabı’ da bölge halkının damak tadına sunuluyor.

Güney Londra’da damak çatlatan lezzetler ve ‘Şeftali Kebabı’ bu adreste:  KEMER TURKISH RESTAURANT
22.01.2017
0
A+
A-

 

Kuzey Kıbrıs kökenli Aytaç ve Gülten Özyiğit çiftinin yönetiminde Güney Londra’nın Beckenham bölgesinde sekiz yıldır başarıyla faaliyet gösteren Kemer Turkish Restaurant’ta; kırmızı et ve kebap çeşitlerinin yanı sıra geleneksel Kıbrıs lezzeti olan ‘şeftali kebabı’ da bölge halkının damak tadına sunuluyor.

Aytaç-Gülten Özyiğit

GÜNEY LONDRA’NIN İLK TÜRK RESTORANLARINDAN…

Ağırlıklı müşteri portföyü İngilizler olan Kemer’in, Güney Londra’nın ilk Türk restoranlarından olduğunu belirten Aytaç Özyiğit, günümüzde ise bölgede 25’e yakın Türk restoranının faaliyet gösterdiğini anlattı.

Aytaç Özyiğit, “Bölgede restoran sayısı ne kadar artarsa artsın Kemer’in farklılığı ve kalitesi her zaman ilk sıradadır. Hizmetimiz, lezzetlerimiz, hijyen standardımız en üst seviyededir. Yüzde 100 müşteri memnuniyetini baz alarak bölge halkına sekiz yıldır olduğu gibi bundan sonra da en iyi hizmeti vereceğiz” dedi.

“ÖZEL MENÜLERİMİZ DE VAR”

Verdikleri kaliteli hizmetin karşılığını ‘sürekli artan müşteri sayısı’ olarak aldıklarını anlatan Aytaç Özyiğit, menülerindeki zenginliğe de dikkat çekti. Özyiğit, “Kırmızı et dışında vejetaryenler için de özel olarak hazırladığımız menümüz var. Yani her kesime hitap ediyoruz. Ayrıca Kıbrıs lezzetlerini özleyenler için de şeftali kebabımız var. Müşterilerimizin bize gösterdiği ilgiden de çok memnunuz. Sekiz yıldır verdiğimiz emeklerin karşılığını aldık, alıyoruz” diye konuştu.

Normal zamanların dışında özel günlerde ve yılbaşı gecesi full çektiklerini belirten Özyiğit, bölgede faaliyet gösteren derneklerin de yardım amaçlı yemekleri için Kemer Restaurant’ı tercih ettiğine dikkat çekti.

“SEKTÖRDE BİRLİK VE BERABERLİK OLMALI”

Türk restoranlarının Londra’daki durumuna da değinen Aytaç Özyiğit, Kuzey’de olduğu gibi son dönemde Güney’de de rekabetin arttığına işaret etti. Özyiğit’in yaşanan bu durumla ilgili tespitleri şöyle: “Güney Londra bölgesi bu kadar fazla sayıda Türk restoranını kaldırmaz. Çünkü bölgedeki potansiyel büyük değil. Biz ise bu rekabetin dışındayız. Sekiz yıldır oturmuş müşteri kitlemiz sayesinde geleceğe de umutla bakıyoruz. Ayrıca, sektörde yaşanan sorunların çözümünün de birlik ve beraberlikten geçtiğini düşünüyorum.”

ADRES VE TELEFON…

Ana yemeklerin dışında 24 çeşit sıcak ve soğuk meze bulunan Kemer Restaurant, Salı dışında haftanın 6 günü 13.00 ile 23.00 saatleri arasında müşterilerini ağırlıyor. 133 Croydon Road, Beckenham, Kent BR3 3RB adresinde bulunan Kemer Turkish Restaurant’ta rezervasyon yaptırmak için 020 8658 1679 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.