kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4182
EURO
34,7855
STERLIN
40,6399
BITCOIN
$58.009
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
15°C
LONDRA
15°C
Hafif yağmur
Perşembe Orta şiddetli yağmur
14°C
Cuma Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazar kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Sos üretiminde çeyrek yüzyıllık deneyim : Ukay Catering

Sos üretiminde çeyrek yüzyıllık deneyim : Ukay Catering
12.12.2013
0
A+
A-

S1970’lerde domates sosu üretimiyle gıda sektörüne adım atan Ukay Catering firması, günümüzde her gün milyonlarca insanın yemeklerini tatlandıran sosların üretildiği en büyük tesislerden birisi durumunda.

Ukay Catering kurucusu Işık Vedat ve oğlu Alper Vedat, yeni atılımlarla firmalarının gıda sektöründeki yerini sağlamlaştırıyorlar.

Ukay Catering kurucusu Işık Vedat ve oğlu Alper Vedat, yeni atılımlarla firmalarının gıda sektöründeki yerini sağlamlaştırıyorlar.

Ketçap çeşitlerinin yanısıra kahverengi sos (Brown Sauce) barbekü sos, hardal(mustard) ve sirke çeşitleri gibi değişik soslar içeren Ukay Catering etiketli ürünler, Britanya genelinde binlerce gıda işletmesinde kullanılıyor.

Perakende sektörü için 450ml, 650ml ve 900 ml ketçap, brown ve barbekü sos imal eden firma, 1 ila 4 litre arasında değişen sos çeşitlerini de takeaway, restoran, cafe ve diğer gıda işletmelerinin kullanımına sunuyor. İtalya, Yunanistan,Fransa, Belçika gibi ülkelerde de ürünleri bulunan Ukay Catering, 300ml’den 1 tona kadar çeşitlilik gösteren toptan alım alternatiflerini de müşterilerine sağlıyor.

5 farklı kalite kapsamında ketçap üreten firma, markalaşmış geleneksel tarifini bozmadan catering ve cash & carry firmalarına hizmet veriyor. Ukay Catering, firmaların isteği doğrultusunda da özel etiketleme yaparak ürünlerini tüketicisiyle buluşturuyor.Ukay Catering tarafından üretilen soslar, uzmanlar tarafından 4 çeşit kalite testine tabi tutulduktan sonra,el değmeden, tam otomatik dolum ve paketleme yapılarak tüketiciye ISO standartlarında sunuluyor. Firma HACCP olarak bilinen ve maksimum hijyenik üretim koşullarını gösteren sertifikalara da sahip bulunuyor.

 SOS ÜRETİMİNDE 40 YILLIK DENEYİM 

Başarılı iş adamı Işık Vedat’ın İngiltere’nin sos sektöründe önde gelen uzman firmalarından biri olarak faaliyet göstermeye devam eden Ukay Catering macerası 1970’li yıllarda başlıyor.  1989 yılında devranılan firmanın ilkel üretim metodlarını tamamıyla değiştirerek bugünkü halini almasını sağlıyor. Işık Vedat’ın firmasına getirdiği başarı iş dünyasının da dikkatini çekiyor. “Who’s Who of Britain’s Elite” isimli referans yayınının 2009 versiyonunda en başarılı işadamları arasında üst sıralarda yer alan Vedat, vizyonu ile gıda sektörünün gelişimini gözlemleyerek ürün portföyünü şekillendiriyor.

 

Günümüzdeki modern ve verimli teknolojisiyle tüketicilere vazgeçilmez tatlar sunan Ukay, sos üretiminde doğal içerikler kullanması ve kalitesinden ödün vermememesi nedeniyle zamanla ciddi bir büyüme sağlıyor. 24 yıllık firma, dünyanın dört bir yanından tedarik ettiği doğal malzemeleri, yılların getirdiği deneyimle oluşturulan tariflerle harmanlayarak sunuyor. İngilizlerin geleneksel fish&chips işletmeleri, Hint mutfağı ve Çin yemekleri gibi etnik lezzetlere düşkün tüketiciler  ile kebap ve burger gibi takeaway’lerden restoran-cafe’lere binlerce işletmenin ve milyonlarca tüketicinin sos tercihi olan Ukay Catering sürekli kendini yenileyen bir ürün yelpazesine sahip. Üretimi titizlikle denetlenen işletme de şimdi de koşer sos üretimi yapılıyor. Müşteri gereksinimlerine uygun üretimler yapan firma, kalite garantisiyle süregelen seçkin müşteri ilişkilerini sürdürüyor.

 

‘’Yaptığımız işin sorumluluğunu taşımak esas olandır’’

30’u aşkın çalışanı ile 24 yıldır hizmet veren Ukay Catering yöneticisi Işık Vedat şirketin kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla hizmet ettiğini vurguluyor. Gıda sektöründeki gelişmeleri de yakından takip eden işadamı önümüzdeki günlerde sos üretiminin gerçekleştiği fabrikanın büyümesi ve daha hızlı hizmet vermeyi hedeflediklerini vurguluyor. Ses getirecek projelere imza atması da gündemde olan Ukay Catering’in kurucusu Işık Vedat, çalışma prensiplerini şöyle ifade ediyor: “Müşterinin ürün alımında neye özen gösterdiğine verdiğimiz önem prensiplerimizin esaslarından biridir. Bu anlayış çerçevesinde, onlara yıllardır tüm hassasiyetimizle ürün tedarik ediyoruz. İnsan hayatını doğrudan ilgilendiren bir üretim sağlamanın farkındalığıyla, yaptığımız işin sorumluluğu üzerinde durmaya özen gösteriyoruz.”

 ‘’Lezzetin gizli kahramanı: Sos…’’

 Ukay Catering Yöneticisi Işık Vedat, tüketilen yiyeceklerin sostaki lezzetle taçlandırılabileceğini, dolayısıyla  sosun lezzette yaratacağı farkın tüketici için arzettiği önemin tartışılmaz olduğunu belirtti ve sözlerine şöyle devam etti:’’ Lezzetin gizli kahramanı olarak betimleyebileceğimiz sosların tüketilen gıda ile birlikte bir lezzet uyumu içerisinde olması gerekiyor. Bu uyum, tüketimin devamlılığı için ciddi bir önem arz ediyor. ‘Lezzete lezzet katmak’ sloganından yola çıkarak prensip edindiğimiz kalite ile ürettiğimiz soslarda yarattığımız benzersiz tatlar lezzetin sırrını yansıtıyor.’’

 

Sos üretiminde kalite arayan firmalar 020 8520 5999 no’lu telefondan ya da Unit 18, Forest Business Park, Argal Avenue, Leyton, E10 7FB adresinde bulunan Ukay Catering’e ulaşabilirler.  HYPERLINK “http://www.ukaycatering.co.uk” www.ukaycatering.co.uk internet adresinden de ayrıntılı bilgi edinebilirler. 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.