kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5830
EURO
34,8023
STERLIN
40,4057
BITCOIN
$64.217
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Direct Traveller’a büyük ödül

Direct Traveller’a büyük ödül
07.11.2012
0
A+
A-

direct_traveller-0İngiltere’nin en büyük tur operatörlerinden Direct Traveller, Britanya’nın en önemli seyahat ödüllerinden ‘British Travel Awards’a layık görüldü.

Direct Traveller, Britanya’nın ‘Doğu ve Güney Doğu Avrupa’daki en iyi tur operatörü’ olarak ödüllendirildi.

İngiltere’nin en önemli seyahat ödülü olan ‘British Travel Awards’, halkın oylarıyla her yıl aynı dönemde gerçekleşmektedir.

3 Temmuz’da oylamanın başladığı yarışma Britanya’nın ulusal gazetelerinde, televizyon kanallarında duyurulmaktadır. Ödüller halk tarafından verilmekte, halk en iyi hizmet aldığı firmaları oyla desteklemektedir.

Hizmet kalitesini her zaman en üst noktada tutan Direct Traveller’ın direktörü Ramadan Özdemir, söz konusu ödülle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

‘Ödül gecesi çok güzel ve heyecanlı geçti. Bize oy veren herkese teşekkür ederim. Direct Traveller’da hizmet veren tüm ekip arkadaşlarıma da profesyonel çalışmalarından ötürü ayrıca teşekkür ederim. Hizmet kalitemizin Britanya halkı tarafından görülüp, onaylanmasıyla  Direct Traveller’ı ve Kuzey Kıbrıs’ı böyle önemli bir platformda öne çıkardığımız için çok gururluyuz,’

Söz konusu ödülle Kuzey Kıbrıs turizminin Britanya’da öne çıktığını dile getiren Özdemir,  ‘İngiltere her zaman Kuzey Kıbrıs için önemli bir pazardır. Bu sene İngiltere’de düşüş olmasına rağmen, İngiltere’deki reklam kampanyaları artıp kaliteye yönelik çalışmalar yapılırsa turist sayısında artış sağlanabilir.’ şeklinde konuştu.

British Travel Awards’a ait bilgi ve fotoğraflar hakkında daha teyalı bilgi almak için lütfen www.Facebook.com/DirectTraveller  adresini ziyaret edebilir, Direct Traveller Kuzey Kıbrıs tatil rehberi hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için ise www.directtraveller.com internet sitesini ziyaret edebilir ya da 0844 414 3073 numaralı telefondan yetkililerle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.