kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5840
EURO
34,7992
STERLIN
40,4313
BITCOIN
$64.342
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

BTC Grup yeni yılda hedef büyüttü

BTC Grup yeni yılda hedef büyüttü
07.06.2018
0
A+
A-

KUZEY Londra’da bulunan ve gayrimenkul pazarlama konusunda oldukça uzman bir şirket olan BTC Grup, 2017 yılında birçok başarılı projeye imza atarak adını sektörüne altın harflerle yazdırmayı başardı.

1985 yılında kurulan başarılı firma, özellikle ticari gayrimenkulleri gerek yatırım amaçlı gerekse işletme amaçlı bir şekilde, elindeki güçlü portföyü sayesinde müşterilerine sunmaktadır. BTC Grup başlangıçta sadece işletmelerin alıcıları ve satıcıları birbiri ile buluşturan bir aracı firmayken, şimdi ise lider bir emlak ajansı olarak, İngiltere’de faaliyet göstermektedir.

BTC Grup Direktörü Ashok Sodha, Kenya’nın Nairobi kentinden çıkıp İngiltere’ye gelen ve buradaki iş fırsatlarını gören başarılı bir iş adamı. Hareketli bir kent olan Nairobi’deki deneyimleri sayesinde Londra’da hiç zorluk çekmediğini söyleyen Ashok zamana çok değer veren bir insan. Küçük yaşlardan beri çalıştığı için iş hayatında bu tecrübelerinden çok istifade ettiğini her fırsatta belirten Ashok, İngiltere’nin onun için iyi fırsat olduğunu ve onunda bu fırsatı değerlendirdiğini belirtiyor. Birçok projeye imza atan ve Türk toplumunun da içinde bulunduğu geniş müşteri portföyünü uzun yıllardır, sürdürdüğü dürüst iş hayatına borçlu olduğunu söylüyor.

2002’de Ashok’un oğlu Ricky’nin firmaya katılması ile daha da güçlenen BTC Grup firmanın büyümesi adına birçok farklı sektörde iş yatırımları da yaptı. Daha önce izin ve yönetim sektöründe üç yıl kadar çalışmış Ricky Sodha, Güney Hindistan’da bulunan bir yazılım firmasına da yatırım yaptı. 2002 yılında yatırım yaptığı yazılım firmasında o dönem sadece 5 kişi çalışıyorken hisselerini sattıkları 2015 yılında firma da 250’den fazla kişi çalışıyordu.

Firmanın başarılı yöneticilerinden Ricky Sodha, her geçen gün daha da büyüyen ve ticari gayrimenkul satış ve danışmanlığı konusunda deneyimlerini arttırdıklarını belirterek, piyasa da güvenilir bir firma ve markaya sahip olduklarını, 2018 yılında özellikle daha büyük yatırımcılara da kapılarını açacaklarını ve bu yönde hedeflerine ulaşmak istediklerini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.