kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3203
EURO
35,1119
STERLIN
41,0551
BITCOIN
$70.992
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Göreme demek, lezzet demek

Göreme demek, lezzet demek
02.05.2018
0
A+
A-

ADINI İngiltere gıda pazarına başarılı bir şekilde duyurmayı başaran, Avrupa’nın güçlü süt ve süt ürünleri firması ‘Göreme’ her geçen gün büyümeye devam ediyor. Birbirinden lezzetli süt ve süt ürünleri ile konusunda oldukça iddialı bir firma olan ‘Göreme’ özellikle toplumumuz tarafından oldukça beğeniliyor ve tercih ediliyor.

Kısa bir süre içerisinde ürünlerinde büyük bir başarı yakalamalarındaki en önemli nedenin kalite ve lezzet olduğuna değinen Göreme UK firmasının Direktörü Enver Bakier şunları söyledi:

“Marka ile ilgili pazarımızda yaptığımız çalışmalar çok kısa bir süre içerisinde yanıt vermeye başladı. Bunun en önemli nedeni hiç şüphesiz ki tüketicilerin bu markayı sahiplenmeleri olmuştur. Ama ürünün kalitesi ve lezzetinin yüksek olması bu ilgiyi tabi ki arttırıyor. Ürünlerimizin içerisinde katkı maddesi olmaması ise özellikle çocuklarına doğal ürünler yedirmek isteyen anne ve babalar tarafından daha çok aranıp sorulmasına neden oluyor. Ürünlerimiz marketlerin yanı sıra restoranlar tarafından da isteniyor ve tercih ediliyor. Özellikle restoranlardaki şeflerimiz yıllardır sektörlerinde, artık hangi ürün kaliteli, hangi ürün değil biliyorlar. Restoranların mutfaklarına girdikten sonra müşterilerinin ‘bu yoğurdu çok beğendik, hangi marka acaba?’ diye sormaları bizi oldukça sevindiriyor. Özellikle tüketicilerden aldığımız bu geri dönüşler bizim için çok önemli. Biz de yatırım ve kapasitemizi bu doğrultuda her geçen gün arttırıyor ve pazardaki hedefimize ulaşmaya çalışıyoruz.

MÜŞTERİLERİMİZ ‘BU KALİTEYİ’ HAK EDİYOR

İngiltere’de maalesef süt ürünleri konusunda, kalite anlamında ciddi bir düşüş olduğunu gözlemlediklerine değinen Bakier şunları ekledi:

“Tüketiciden haklı bir talep olduğunun farkındaydık ve bu yönde İngiltere’ye yeni bir marka getirme ihtiyacı oluştu. Çünkü müşterilerimiz her zaman en kaliteliyi hak ediyor. Avrupa’da birçok marka kalitesini bizzat test ettik. Bu anlamda en öne çıkan markalardan biri olan ve 25 yıldır sevilen Göreme markasını İngiltere’ye getirdik. Bu süreçte kalite anlamında ciddi bir fizibilite yaptık ve marka ile ilgili tüm ürünleri ve üretim koşullarını inceledik. İngiltere’de satışına başladığımız markanın diğer markalara göre çok farklı özellikleri var.”

‘KÖY LEZZETİ’ SOFRALARINIZDA

Ürünlerinin özellikle de süt, peynir ve yoğurtlarda köylerimizde yediğimiz süt ürünleri ile aynı kalitede olduğunu belirten Bakier şunlara değindi:

“Markamızı diğer markalardan ayıran en büyük farklardan biri ürünlerimizin lezzet ve kalitesinin köylerimizde yediğimiz lezzetlerle aynı olması. Diğeri de tüm ürünlerimizin Hollanda’nın en iyi çiftliklerinden tamamen organik olan sütlerden üretiliyor olması. Tamamen organik ve natürel olan ürünlerimizin içinde diğer markalarda yoğun bir şekilde kullanılan katkı maddesine rastlayamazsınız. Bu sebeple diğer ürünlerin neredeyse 2-3 ayı bulabilen raf ömürleri var. Bizim ürünlerimiz ise 1 ay içerisinde tüketilmesi gerekiyor. Özellikle süt ürünlerinde tüketicilerin en çok dikkat etmesi gereken husus bu. Çünkü raf ömrü uzun olan ürünlerde yoğun miktarda katkı maddesi tozu kullanılıyor. Bu da ürünlerin ekşimemesini ve uzun süre rafta kalmasını sağlıyor. Ancak kesinlikle sağlıksız bir durum bu. Mesela süzme olmayan bir yoğurt ekşimiyor ve sulanmıyorsa bilin ki o yoğurtta yoğun bir şekilde katkı maddesi kullanılmıştır. Tamamen saf inek sütü ile üretilen ürünlerimizin yanı sıra keçi sütü ve koyun sütünden üretilen ürünlerimizde var. İngiltere’ye Avrupa’nın 1 numarası olan bu ürünleri getirdiğimiz için çok mutlu ve gururluyuz. Şu anda Londra’da TFC, Öncü ve International marketlerde ürünlerimizi satın alabilirler. Özellikle %4 yağ oranına sahip yoğurtlarımız gerçekten şu anda birçok kebap restoranı tarafından da sevilerek kullanılmaya başlandı. İnanıyorum ki kısa bir süre içerisinde tüm İngiltere’de sevilen bir marka haline geleceğiz.”

YENİ ÜRÜNLER YOLDA

Ürün çeşitlerini, müşteri taleplerine göre belirlediklerini belirten Göreme UK firması Direktörü Bakier:

“Şu an için Göreme ürünlerinin birçok çeşidini İngiltere’de tüketicilerle buluşturduk. Her geçen gün yeni ürünleri getirmeye devam ediyoruz. Yakın bir gelecekte Göreme markasının tüm ürünlerini marketlerde bulabilecekler. Bununla ilgili hazırlık ve çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız Göreme’yi İngiltere’nin en iyi markaları arasında yer almasını sağlamak. Ürünlerimizin sadece toplumumuz tarafından değil, Doğu Avrupa ülkelerinden İngiltere’ye gelen ve İngilizler tarafından da her geçen gün daha da tercih edildiğini ve beğenildiğini görüyoruz. Hiç şüphesiz ürünlerimizin herkes tarafından severek tercih edilmesindeki en büyük nedeninin içerisinde hiçbir katkı malzemesi olmaması ve tamamen doğal olması olduğuna inanıyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.