kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5056
EURO
34,5851
STERLIN
40,4807
BITCOIN
$62.409
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Happy Days ile Türkiye’yi yeniden keşfedin

Happy Days ile Türkiye’yi yeniden keşfedin
19.04.2018
0
A+
A-

LONDRA’NIN tecrübeli tatil firmalarından Happy Days Holiday’in organize ettiği ‘Türkiye tatil turları’ özellikle toplumumuz tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Son olarak muhteşem bir Ege turu yaptıklarını ve katılan herkesin çok eğlenceli bir tatil geçirdiğini belirten Happy Days Holiday Koordinatörü Çimen Hassan şunları söyledi:

“Alaçatı Ot Festivali temalı Ege turumuza katılan tüm konuklarımız ile birlikte inanılmaz güzel vakit geçirdik. Her anını dolu dolu geçirdiğimiz tatilimizin ilk 4 günü boyunca İzmir’de 5 yıldızlı otelimizde konakladık.

Çeşme, Kuşadası, Alaçatı, Selçuk, Şirince gibi bölgeleri gezdik. Buradaki hem tarihi hem de turistik alanları ziyaret ettik. Ege bölgesinin eşsiz güzelliklerini konuklarımız ile birlikte yeniden keşfettik. İzmir’in Selçuk ilçesinde bulunan Meryem Ana evini ziyaret ettik. Konuklarımız burada mumlar yakıp dualar etti. Bu keyifli 4 günümüzün ardından 2 gece Ayvalık da kalarak burada bulunan doğal güzellikleri ve Zeytinyağı fabrikalarını ve tesislerini dolaştık. Hasan Boğuldu şelalesi ve Sarıkız’ın hikayesi ile misafirlerimizi oldukça etkiledi. Bol bol Cunda Adası’nda güneşin ve doğanın tadını çıkardık. Şeytan Sofrası’nın eşsiz manzarası ile Şeytanin Ayak İzi’ni görüp konuklarımıza harika bir balık ziyafeti verdik. Daha sonra Çanakkale’ye gittiğimizde burada yaşanan tarih tüm konuklarımızı çok etkiledi. Şehitlerimizin ruhlarını şad edip duygusal anlar yaşadık.

Türkiye turlarımız, tahminlerimizin üzerinde bir ilgi görmeye devam ediyor. Önümüzde muhteşem bir Karadeniz Turu var. Tüm Londralıları, Karadeniz’in muhteşem  yeşilini ve tabiatını keşfetmeye davet ediyoruz. Turlarımız yoğun ilgi ve talep gördüğü için 30 Mayıs’ta gerçekleşecek bu turumuza eğer katılmak istiyorlarsa bizimle hızlıca iletişime geçmenizi tavsiye ediyorum.

Turlarımız harika dostluklar kurulmasına vesile olduğundan dolayı bizi çok mutlu ediyor. Müşterilerimizin hayal ettiğinin ötesinde bir tatil deneyimi yaşayacaklarına inanıyorum. Çünkü turlarımız ile ilgili aldığımız geri dönüşler gerçekten harika. Turlarımıza gelen her konuğumuz bir sonraki turlarımıza en az iki kişi ile katılmak istiyorlar. Türkiye’yi Happy Days Holiday ile yeniden keşfetmeye bekliyoruz.”

Tüm tatil rezervasyonlarınız, indirimli uçak biletlerinizi de bulabileceğiniz Happy Days Holiday tatil acentesini 341 Green Lanes, Harringay, London N4 1DZ adresinde ziyaret edebilir veya 020 8800 3836 numaralı telefonunu arayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.