kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,6078
EURO
34,8089
STERLIN
40,6522
BITCOIN
$63.565
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Lastiklerinizi yenilemenin tam zamanı

EĞER siz de aracınızın lastiklerini artık değiştirmenizin zamanı geldi diye düşünüyorsanız sizin için sevindirici bir haberimiz var.

Lastiklerinizi yenilemenin tam zamanı
08.02.2018
0
A+
A-

EĞER siz de aracınızın lastiklerini artık değiştirmenizin zamanı geldi diye düşünüyorsanız sizin için sevindirici bir haberimiz var. Kuzey Londra’nın lastik konusunda uzman firması 1 Stop Mot, ‘daha ucuzu yok’ adındaki yeni kampanyasını duyurdu.

Serdar Sarı yönetiminde olan 1 Stop Mot Centre şimdi İngiltere’ye yeni getirdikleri dünyanın en iyi lastik üreticileri tarafından üretilen lastikleri sizlere ekonomik fiyatlarla sunuyor.

Lastik konusunda gerek fiyat gerekse tecrübe konusunda her zaman 1 numara olduklarını belirten 1 Stop Mot Centre firması müdürü Serdar Sarı şunları söyledi:

“Uzun yıllardır Kuzey Londra’da müşterilerimize lastik konusunda her zaman en kaliteli hizmetleri sunuyoruz. Firmamızın en önemli özelliklerinden biri kaliteli, hızlı ve ekonomik bir servis hizmetinin olmasıdır. Ayrıca piyasanın en uygun lastik fiyatlarının da bizde olduğunu söyleyebilirim. Bu konuda o kadar iddialıyız ki yakın çevremizde aynı lastikten daha ucuza bulup aracına taktırabilen varsa parasını iade ediyoruz.”

‘UZUN YOLDA YÜKSEK PERFORMANS’

Özellikle stoklarında bulunan yeni markaların kalitesi ve performans testlerinden oldukça memnun olduklarını ifade eden Sarı şunları ekledi:

“Fiyat ve performans oranları gayet yüksek seviyelerde olan yeni lastiklerimiz özellikle uzun yolda yüksek performans sağlayan lastiklerdir. Müşterilerimiz güvenle araçlarına bu lastikleri taktırabilir. Kullanan müşterilerimiz ürünlerden oldukça memnun. Eğer özellikle bu yoğun kış günlerinde lastikleri eskidiyse mutlaka lastik ürünlerimizi incelemeleri için mağazamıza bekliyoruz.”

ARAÇ LASTİĞİNDE KAMPANYA

1 Stop MOT Centre ve Universal Claims ailesi olarak müşterilerinin yoğun isteğine kulak veren yetkililer, araç lastiği bölümünde yüksek kalitede ve uygun fiyatlı ürünlerini satışa çıkardı.

Sizde 1 Stop MOT Centre’nin hızlı ve profesyonel servislerinden yararlanmak ve hediye çekilişine katılmaya hak kazanmak isterseniz 5 Fairfield Road Edmonton London N18 2QP adresinde hizmet veren 1 Stop Mot Centre’i ziyaret edebilirsiniz. Detaylı bilgi için 020 88 03 14 37 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.