kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3770
EURO
35,0164
STERLIN
40,9528
BITCOIN
$70.210
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Jazzgir Restaurant’ın basın lansmanı gerçekleşti

Kilikya Restoranlar Gurubu tarafından geçtiğimiz aylarda açılışı yapılan ve Canary Wharf’ta bulunan Jazzgir Restaurant’ın basın lansmanı yoğun bir katılım ile başarılı bir şekilde gerçekleşti.

Jazzgir Restaurant’ın basın lansmanı gerçekleşti
09.12.2017
0
A+
A-

LONDRA’NIN en popüler restoran markalarını bünyesinde barındıran Kilikya Restoranlar Gurubu tarafından geçtiğimiz aylarda açılışı yapılan ve Canary Wharf’ta bulunan Jazzgir Restaurant’ın basın lansmanı yoğun bir katılım ile başarılı bir şekilde gerçekleşti.

Londra’nın en büyük medya şirketlerinin de katılım gösterdiği basın tanıtımı gecesinde, Michelin yıldızı deneyimi olan restoranın şefi İspanyol Sam, birbirinden farklı ve harika kokteyller yapan miksolojistleri ve konusunda uzman kadrosu, yapılan küçük bir sunum ile tanıtıldı.

Pazartesi günleri hariç, haftanın beş günü canlı müzik keyfi yaşayabileceğiniz restoran sadece Pazar günleri hizmet vermiyor. İnternet sitesi üzerinden performanslarını izlemek istediğiniz sanatçıları görebilir ve dilediğiniz zaman için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

MEKANIN SAHİBİ BAŞARILI BİR TÜRK

Dünya standartlarında olan ve Akdeniz mutfağının lezzetlerini yakalayabileceğiniz mekanın sahibi Dr. Ali Eren Balıkel restoran sektöründe başarılı bir şekilde yol alan eğitim aşığı bir iş adamı. Uzun yıllardır sektöründe hizmet veren restoranları yönetmenin yanı sıra yarattığı Kilikya markasının başarısının ardından şimdi de Londra’nın en kaliteli bölgelerinden biri olan Canary Wharf’ta, Jazzgir markasını büyütüyor.

TÜRKLERDEN YOĞUN İLGİ

Mekanın en önemli ve farklı özelliği tabi ki sadece caz müzik performansları değil. Aynı zaman da mutfağından çıkan birbirinden ilginç ve lezzetli yemekleri var. Örneğin, bir çubuk dondurma şeklinde hazırlanmış humus ve ortaya gelen bahçe şeklinde tasarlanan başlangıçlar sizi çok şaşırtacak. Her milletten insanın severek tercih ettiği, Londra’nın cazibe merkezi Canary Wharf’taki mekana özellikle son zamanlarda Türklerden de yoğun bir ilgi olduğunu öğrendik. Tanıtım gecesine müşteri olarak gelen konuklardan bir ailenin de Türkiye’den geldiğini öğrenince, hemen bu kareyi sizin için görüntüledik.

Eğer siz de muhteşem caz guruplarının sahne aldığı bu mekanı keşfetmek, ilginç ve lezzetli yemeklerinin tadına bakmak isterseniz www.jazzgir.co.uk internet sitesinden mekanın iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.