kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3266
EURO
35,0806
STERLIN
41,0110
BITCOIN
$70.643
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Kadın sağlığında öncü merkez: Regency International Clinic

Regency International Clinic, yeni klinik teknolojisi ile kadın doğum ve cinsel sağlık alanında çığır açan tedavi ve teşhis yöntemleri sunuyor.

Kadın sağlığında öncü merkez: Regency International Clinic
25.08.2017
0
A+
A-

 

KADIN sağlığında yıllardır değişmeyen kalitesi, güler yüzlü çalışanları ve alanında uzman hekimleriyle kadınların bir numaralı tercihi olan Regency International Clinic, yeni klinik teknolojisi ile kadın doğum ve cinsel sağlık alanında çığır açan tedavi ve teşhis yöntemleri sunuyor.

Trans Cervical Tubal Catherisation (TCTC) olarak adlandırılan ve vajinal tüplerdeki blokajları temizleyen bir tedavi yöntemi olan TCTC, 80-90% başarı oranına sahip olmakla beraber çocuk sahibi olmak isteyen kadınlar için çığır açıcı bir yöntem olarak görülüyor. Tüplerin (dölyatağı borusu) temizliği sonucu her ay hamile kalmayı deneyebileceğinizi garantileyen tedavi yöntemi, aynı zamanda Regency International Clinic tarafından bütçe dostu olarak danışanlara sunuluyor.

Yaklaşık 20-40 dakika boyunca süren tedavide aynı zamanda danışanlar acısız, lokal anestezi eşliğinde dilerlerse süreci klinik monitöründen de izleyerek süreci tamamlayabiliyor. Regency International Clinic, blokajlı dölyatağı borusundan şikayetçi kadınların TCTC’yi mutlaka denemesini öneriyor.

Londra Gazete’ye konuşan Regency International Clinic direktörü ve başhekimi Dr. Henry Okosun, TCTC’nin önemine değinirken şunları söylüyor:

“Birçok kadın çocuk sahibi olamamanın asıl sebeplerini bilmeden, ezber yöntemlerle yapılan teşhislerle bazen yanlış yönlendirilebiliyor – biz Regency International Clinic olarak danışanlarımıza son teknolojilerle tam teşekküllü muayene fırsatı sunarak şikayetlerine son vermek ve yanlarında olmak için çalışıyoruz.”

Dr. Okosun, aynı zamanda “aile planlama” sürecinde hamile danışanları için birçok farklı servis olduğunu belirtirken hamilelik sürecinde de jinekolojik sağlığın düzenli kontrol edilmesi gerektiğinin altını çiziyor.

Hayatınızın en önemli kararlarından birinde Regency International Clinic hayallerinize ulaşmada elinizi tutmaya hazır, fiyatlandırma ve danışma işlemleri için kliniğe +44 207 490 0550 / 0505 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.