kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$64.032
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Turizm sektöründe yeni bir soluk

All Year Travel yeni kurulan bir firma olmasına rağmen 10 seneyi aşkın süredir turizm sektöründe faaliyetlerde bulunan güvenilir işadamlarından oluşuyor

Turizm sektöründe yeni bir soluk
21.04.2014
0
A+
A-

 

Mücahit Rüstem, Huriye Damoo ve Ünver Rüstem.

Mücahit Rüstem, Huriye Damoo ve Ünver Rüstem.

Güneşin sıcak yüzünü hissettiğimiz şu günlerde içimizi daha da ısıtacak seçenekler ekonomik ve güvenli bir tatil düşüncesini de beraberinde getiriıyor.

Yoğun iş temposu, çocukların okulu, ev işleri, şehrin koşuşturmacası derken tatil zamanı adım adım yaklaşıyor. Bütün senenin yorgunluğunu üzerimizden atmak, uzaktaki yakınlarımıza zaman ayırmak, deniz, kum, güneş, memleket hasreti, yani kısacası kendinize vakit ayırmak için en uygun fırsatlar kapınızda.All Year Travel yeni kurulan bir firma olmasına rağmen 10 seneyi aşkın süredir turizm sektöründe faaliyetlerde bulunan güvenilir işadamlarından oluşuyor. Şimdi bu deneyimleri tek çatı altında toplayarak All Year Travel olarak büyük promosyonlarla tatilcilerin yüzünü güldürecek.

Genel Müdür Huriye Damoo.

Genel Müdür Huriye Damoo.

Topumumuzun çok iyi bildiği INSAT International uydu sistemlerinin sahibi işadamları Ünver ve Mücahit Rüstem kardeşler, yine Kuzey Kıbrıs’ın tanınmış seyahat şirketlerinden A1 Travel’ın sahibi Erkan Kilim ile güçlerini birleştirerek turizm sektöründe yeni bir sayfa açmaya karar verdiler. Kilim’in Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olması da sektör içindeki güven ve deneyimin önemli bir göstergesi oluyor.

Tamamen aile şirketi olan All Year Travel’ın genel müdürü Huriye Damoo, Ünver ve Mücahit Rüstem’in kız kardeşi. Kendi ailelerinin dilediği konforu, güveni ve ekonomiyi tüm ailelerin hak ettiğini dile getiren Huriye Damoo “10 yıldan fazla turizm sektörünün içerisindeyiz. Hepimiz aile ve çocuk sahibiyiz. Hayatın her alanında güven ve kalite en önemlisidir. Her aile ve her birey kaliteli yaşam standardını hak ediyor. Biz müşterilerimizi  ailemizin birer parçası olarak görürüz. Kendimize layık gördüğümüzü ve daha fazlasını müşterilerimize de sunarız” diye konuştu.

Hazır paket tatillerin dışında, bütçenize ve zamanınıza göre de kendi tatil paketinizi oluşturabiliyorsunuz. Üç yıldızdan beş yıldıza kadar özellikle Kuzey Kıbrıs’ın heryerinde ve Türkiye’nin birçok tatil bölgesinde uygun fiyatlara tatil paketleri sunan All Year Travel, uçak, otel ve araba kiralama hizmetlerini ayrı ayrı seçenekler halinde sunabiliyor.Tatilcileri evlerindeymiş gibi hissettiren All Year Travel, tatil boyunca karşılaşabileceğiniz herhangi bir durumda müşterileriyle sürekli irtibat halinde kalarak yanlız bırakmıyor.

Onur Air, Easy Jet, Monarch, Atlas Jet, Pegasus, ve THY gibi seçkin firmalarla çalışan All Year Travel uluslararası kalite ve onay belgesi olan ATOL ve IATA belgelerine de sahip.

www.allyeartravel.co.uk internet sitesinden tatil paketlerinizi, uçak, otel yada araba kiralama seçeneklerini online olarak satın alabiliyorsunuz. Ayrıca web sitesinin email listesine ücretsiz üye olursanız, kampanyalardan, yeniliklerden ve avantajlardan en hızlı şekilde bilgilendirilmiş olacaksınız.

All Year Travel Genel Müdürü Huriye Damoo erken rezervasyon yapmanın herzaman avantaj sağladığına vurgu yaparak “promosyon amaçlı piyasanın altında fiyatlar verdiğimizi görmek için web sitemizi online ziyaret etmenizi ya da bizzat ofisimize gelerek sağladığımız büyük fırsatları keşfetmenizi tavsiye ediyorum. 1st Floor 1A Gateway Mews Ringway Bounds Green London N11 2UT adresinde bulunan ofisimizi 0208 819 65 79 numaralı telefondan arayabilirsiniz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.