kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3292
EURO
35,0378
STERLIN
40,8971
BITCOIN
$70.721
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Jermaine Pennant’ın malikânesi uyuşturucu fabrikası çıktı

Jermaine Pennant’ın malikânesi uyuşturucu fabrikası çıktı
10.10.2022
0
A+
A-

Uzun yıllar Premier Lig’de forma giyen Jermaine Pennant’ın malikânesi uyuşturucu fabrikasına çevrildi. Ünlü bir YouTuber tarafından tesadüfen ortaya çıkan gerçek sonrası polis eski futbolcuyu da soruşturmaya dahil etti.

Arsenal, Liverpool, Watford, Stoke City ve Real Zaragoza gibi takımların formasını giyen ve olaylı kariyeriyle ün yapan eski futbolcu Jermaine Pennant’ın başı yine dertte. Eski yıldızın İngiltere’deki evinin, çeteler tarafından uyuşturucu fabrikası gibi kullanıldığı ortaya çıktı.

2006 yılında Liverpool forması giyerken 3 milyon euro’dan fazla bir paraya konağı satın alan Pennant, ortaya çıkan durum karşısında şaşkınlığa uğradı. 1930 yılında inşa edilen ve içinde gölet, tenis kortu, jakuzi ve kapalı havuz bulunan konak, Pennant’ın 2020 yılında eşinden ayrılmasından beri boş şekilde duruyordu. Daily Mail gazetesi, bir uyuşturucu çetesinin, yasa dışı faaliyetleri için Pennant’ın malikânesini işgal ettiğini yazdı.

Ünlü isimlerin oturduğu Hale Road bölgesindeki evdeki esrar üretimi, video çekmek için malikaneye gizlice giren YouTuber Lukka Ventures tarafından tesadüfen keşfedildi.

“HER YERDE O KADAR ÇOK ESRAR VAR Kİ…”

Çektiği videoyu YouTube’da yayınlayan Ventures, “Arkadaşlar, eski bir futbolcunun evinde yetişen büyük bir esrarın içine girdik. Vay be, burası Jermaine Pennant’ın evi ve ot dağlarına bakın. Her yerde o kadar çok var ki, berbat” ifadelerini kullandı. Görüntülerde esrar yetiştirmek için elektrik tesisatı, onlarca tencere, kapalı pencereler, esrar dolu siyah torbalar, uyuşturucu üretmek ve depolamak için gerekli malzemelerin olduğu görüldü.

PENNANT’IN OLAYLI KARİYERİ

Jermaine Pennant, futbolculuğu döneminde aykırı karakteriyle biliniyordu. 2005 yılında alkollü araç kullandığı için hapis cezası alan ve 2009-20 sezonunda Real Zaragoza’da 24 maça çıkan yıldız futbolcu, İspanya’da geçirdiği sürede, sahadaki performansından çok gece hayatı ve saha dışı olaylarla gündemde yer aldı.

O dönem yaptıklarını ilerleyen yıllarda itiraf eden Pennant, “Bütün antrenörlerimi çıldırttım. Zavallı Marcelino. Sertti, bazen çabuk sinirlenirdi. Ama onu çok severdim.” dedi.

Jermaine Pennant, 2011 yılında Stoke City formasıyla Beşiktaş’a karşı mücadele etti.

PORSCHE HİKAYESİ: DELİ MİSİN?

Zaragoza’dan ayrılıp Stoke City’ye imza attığında bir Porsche hikayesini anlatan Pennant, o günlerden şu sözlerle bahsetmişti:

“Manchester’a gidip Stoke City ile imzalamak için Madrid’e giden bir trene binmem gerekiyordu. 31 Ağustos’tu ve treni kaçırmak üzereydim. Kaçırırsam her şey bitebilirdi. Bu yüzden Porsche Cayenne aracımdan hızlıca indim ve anahtarları arabanın torpido gözünde bıraktım. Onu geri almak için geri gelecektim. Böyle pahalı bir arabayı terk edecek kadar kötü değilim. Tercümanım Fernando’ya istasyona gitmesini, arabayı almasını ve park cezasını ödemesini söyledim. Zavallı adam şok oldu. Bana’ Terk edilmiş, kapısı açık bir Porsche! Deli misin?’ dedi.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.