kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5430
EURO
34,8814
STERLIN
40,5627
BITCOIN
$66.363
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
12°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Cumartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Alp Ermiya “Türk Ligi’nde yokuz. Ancak….”

Ezel Londra Türk Ligi 1.Küme’de önceki hafta oynanması gereken Yalova-Doğan TB maçının ertelenmesiyle başlayan gerginlik sürüyor.

Alp Ermiya “Türk Ligi’nde yokuz. Ancak….”
22.11.2014
0
A+
A-

 

Londra Doğan TB'nin kurucularından Alp Ermiya, Türk Ligi'nden dışlanılmaya çalışıldıklarını iddia etti.

Londra Doğan TB’nin kurucularından Alp Ermiya, Türk Ligi’nden dışlanılmaya çalışıldıklarını iddia etti.

Ezel Londra Türk Ligi 1.Küme’de önceki hafta oynanması gereken Yalova-Doğan TB maçının ertelenmesiyle başlayan gerginlik sürüyor.

Karşılaşmanın ertelenmesine büyük tepki gösteren Doğan TB, Türk Toplumu Futbol Federasyonu’na gönderdiği bir yazıyla ligden çekildiğini açıkladı.

Doğan TB yöneticisi Alp Ermiya, üç puanlarının  verilmemesi halinde kararlarından dönmeyeceklerini söyledi. Federasyon Başkanı Kemal Soyer ve Yönetim Kurulu üyesi Turgut Esendağlı’yı suçlayan Alp Ermiya şunları söyledi:

“Yalova, sahası Brimsdown Stadı’nın başka bir organizasyon nedeniyle kapalı olduğunu iddia ederek maçı erteletmek istedi. Bunu üzerine Brimsdown Stadı’nın yanlarındaki diğer sahalarda oynayabileceğimizi söyledik. Buna da razı olmadılar. Asıl erteletme nedeni bazı oyuncularının o günkü maça gelmeyecek olmalarıydı. Şayet oynasalar kaybedeceklerdi ve şampiyonluk için hiçbir umutları kalmayacaktı. Bunu riske etmemek için karşımıza çıkmaktan kaçtılar. Bunu da Federasyonla birlikte erteletmeyi başardılar”

FEDERASYON DA ÇANAK TUTTU

Federasyonun da buna çanak tuttuğunu iddia eden Alp Ermiya, “Sayın Başkan Kemal Soyer her kulübe adil olacaklarını söylüyor. Eğer böyle diyorsa Yalova maçının üç puanı bize verimeli. Adillik ancak öyle olur. O zaman lige devam edebiliriz” diye konuştu.

Doğan TB’nin kapanmayacağını, sadece bundan böyle Türk Ligi’nde olmayacağını söyleyen Alp Ermiya, “Bir İngiliz takımıyla anlaştık. Gelecek sezon bu takımın adını da değiştirip Doğan TB yapacağız ve Londra’daki sesimizi duyurmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Zaten Federasyonda kendilerine karşı tutum takındığını belirten Alp Ermiya, “ Fikstür Sekreteri Mustafa Çetinkaya’nın, ligden ayrılırsanız ayrılın, biz de sizden kurtuluruz, siz de bizden şeklinde konuşarak niyetlerini açıkca belli etmişlerdir. Turgut Esendağlı’nın geçen yıllardan beri bize karşı tutumu zaten belli. Başkan Kemal Soyer de sonradan mesajlar atarak, bizimle oturup görüşmeye bile tenezzül etmeden lige döndürmeye çalışmasını da garip buluyoruz. Madem böyle bir düşünceleri varsa, kurtulmak istiyorlarsa biz de istenmediğimiz yerde durmayız” dedi.

İrfan Davulcular, Ermiya'nın kararına saygı duymak durumunda bulunduğunu söyledi.

İrfan Davulcular, Ermiya’nın kararına saygı duymak durumunda bulunduğunu söyledi.

İRFAN DAVULCULAR “KARARA UYMAK DURUMUNDAYIM”

Doğan TB’nin şu anda resmi Başkanı olarak görünen İrfan Davulcular da, yaşanan gelişmeler hakkında daha fazla konuşmaktan kaçındı. Her ne kadar kulübün başkanlığı ve sekreteryasının kendilerinde olmasına karşın, Doğan TB’nin kurucusu olan Alp Ermiya’nın kararlarına saygı göstermek durumunda bulunduğunu, bu nedenle ona uymak zorunda olduğunu ifade etti.

 

Doğan TB'nin Yalova ile oynaması gereken maçın ertelenmesi sezona damgasını vurdu.

Doğan TB’nin Yalova ile oynaması gereken maçın ertelenmesi sezona damgasını vurdu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.