kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5018
EURO
34,5754
STERLIN
40,4571
BITCOIN
$62.080
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Mesut Özil , Fenerbahçe’ye transfer oluyor

Mesut Özil , Fenerbahçe’ye transfer oluyor
06.01.2021
0
A+
A-

Arsenal’de kadro dışı kalan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mesut Özil konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Uzun bir süredir Fenerbahçe ile ismi anılan ve sarı lacivertli taraftarların oldukça istediği Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye transfer olmaya çok yaklaştığı belirtildi.

Gece yaptığı İstanbul paylaşımıyla Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandıran Mesut Özil, A Spor’un haberine göre Fenerbahçe ile 3.5 yıllık sözleşme konusunda anlaştı.

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI SÖZLERİ

A Spor ekranlarında canlı yayında açıklamalarda bulunan Ahmet Selim Kul’un haberine göre taraflar, transfer için prensip anlaşmasına vardı.

Ahmet Selim Kul’un canlı yayında aktardığı bilgiler şu şekilde;

Bir dünya yıldızı Mesut Özil, adı uzun zamandır Fenerbahçe ile anılıyordu. Artık daha ciddi anılıyor. Başkan, Emre Belözoğlu, Mesut Özil arasında görüşmeler oldu. Gerçekleşmesi zor bir hayal şeklinde yorumlamıştım ama edindiğimiz bilgiler doğrultusunda Fenerbahçe ve Mesut konusu artık bir nihayete doğru gidiyor. Mesut’un özellikle Türkiye’ye dönmek istemesi, ülkesinde futbol oynamak istemesi bu transferde en belirleyici sebep olacak gibi gözüküyor.

Ali Koç, Emre Belözoğlu ve Acun Ilıcalı Londra’ya gitti!

Mesut Özil Fenerbahçe görüşmeleri bir süredir devam ediyor. Kısa süre önce Başkan Ali Koç, Emre Belözoğlu ve Mesut Özil’e yakınlığı ile bilinen Acun Ilıcalı transfer görüşmesi için Londra’ya gitti. Mesut ve menajerleriyle yapılan ilk görüşmede anlaşma sağlanamadı!

Yıllık 5 milyon Euro’ya transfer bitiyor

İlk görüşmenin olumsuz sonuçlanmasının ardından Fenerbahçe bu transferdeki ısrarını sürdürdü. İkinci görüşme ise yakın zamanda gerçekleşti. Mesut Özil ve ekibi bir kez daha Ali Koç, Emre Belözoğlu ve Acun Ilıcalı’yı Londra’da ağırladı. Fenerbahçe tarafı bu kez Mesut ve menajerlerini ikna etti. Taraflar yıllık 5 milyon Euro’dan 3.5 yıllık prensip anlaşmasına vardı.

Geçen sezon Arsenal formasıyla 23 maçta 1 gol, 3 asistlik performans sergileyen Mesut Özil’in takımıyla olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.