kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5529
EURO
34,6877
STERLIN
40,1704
BITCOIN
$66.565
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

TTFF’den, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na ziyaret

TTFF’den, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na ziyaret
17.11.2020
0
A+
A-

Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) Başkanı Osman Ercen, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu’nu ziyaret etti.

Osman Ercen ziyarette yaptığı konuşmada KKTC’nin kuruluş yıldönümü olan 15 Kasım’da her sene Cumhuriyet Kupası adı altında Londra’daki Kıbrıslı Türkler ile adada yaşayan Kıbrıslı Türkleri buluşturduklarını ancak bu yıl pandemi sebebiyle bu etkinliği gerçekleştiremediklerini belirtti.

Ercen: “KTFF’nin yanındayız”

Etkinliğin gerçekleşmemesinden dolayı KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nu ziyaret ettiklerini kaydeden Ercen, “KTFF ile dostane ilişkilerimiz her zaman olduğu gibi artarak devam ediyor. Buralara her geldiğimizde ilk durağımız KTFF oluyor. Ülkede pandemi sebebiyle futbol oynanamıyor ancak bizler de TTFF olarak bu süreçte KTFF’nin yanında olduğumuzu ve desteğe hazır olduğumuzu belirtmek için buradayız” dedi.

Sertoğlu’ndan Teşekkür

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ise yaptığı açıklamada LTTFF ile her zaman yakın ilişkileri olduğunu ve bu ilişkilerin başkan Osman Ercen ile de artarak sürdüğünü ifade etti. Ziyaret ve desteklerinden ötürü Ercen’e teşekkür eden Sertoğlu, Cumhuriyet Kupası’nı bu yıl pandemi sebebiyle yapamadıklarını ancak bunların telafisinin daha güzel etkinliklerle yapılacağını ifade etti.

Gerçekleşen ziyarette Ercen’e TTFF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nasifoğluları ile TTFF KKTC Temsilcisi, eski Kulüpler Birliği Başkanı Kemal Köseoğlu da eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.