kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3697
EURO
34,9552
STERLIN
40,9595
BITCOIN
$69.859
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

İspanyol futbolunda deprem

İspanyol futbolunda deprem
19.08.2020
0
A+
A-

Koronavirüs süreci sonrasında Devler Ligi’nde oynanan maçlarda milyonlarca futbolsever, tarihi anlara tanıklık etti. Ancak yaşanan bu gelişmeler, Avrupa futbolundaki bazı devleri köklü değişiklikler yapmaya zorladı.

Bu anlamda ilk olarak Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Barcelona, Alman ekibi Bayern Münih’e karşı 8-2’lik bir yenilgi alarak büyük bir hezimete uğradı. Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Quique Setien’in görevine son verildi. Takımdaki oyuncuların neredeyse tamamı satılığa çıkardı.

Hedefleri çok farklı

En kötü haber ise Lionel Messi’den geldi. Arjantinli süperstar, ayrılma isteğini yönetime iletince işler çığrından çıktı. Bir isyan da Manchester City’den…Pep Guardiola yönetiminde önceki senelerde rekorlar kırılarak alınan şampiyonluklar bir türlü fayda etmedi. Çünkü Katar sermayesinde bulunan Mavililer’in hedefi çok daha farklı… Şampiyonlar Ligi kupasını isteyen Manchester ekibi, 4 sene içerisinde transfere yaklaşık olarak 1.5 milyar Euro harcadı.

Sonuçlar facia oldu

Ancak 1 numaralı kupa bir türlü kaldırılamadı. Son olarak Lyon karşısında çeyrek finalde alınan 3-1’lik yenilgi Guardiola için büyük bir faciaydı. İngiliz basını The Sun, idareciler tarafından alınan ortak karar doğrultusunda Katalan teknik adamın görevine son verileceğini yazdı.

Erken seçim yapılacak

Barcelona’dan yapılan açıklamada 15 Mart 2021’de erken seçim düzenleneceği belirtildi. Katalan ekibinde teknik direktörlük koltuğuna Ronald Koeman’ın getiriliyor

Messi için Manchester City devrede. Ancak bir diğer ihtimal de Juventus. Futbolseverlerin hayalini süsleyen, “Messi- Ronaldo birlikte oynar mı” sorusu bu sezon düşük bir ihtimal de olsa gerçek olabilir. Pep Guardiola için önümüzdeki günlerde karar verilecek. Ancak durum hiç iç açıcı değil. Bu yüzden yerine son olarak Tottenham’ı çalıştıran Mauricio Pochettino düşünülüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.