kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5967
EURO
34,8303
STERLIN
40,6261
BITCOIN
$64.570
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

TTFF’ye yakın ilgi

TTFF’ye yakın ilgi
21.11.2018
0
A+
A-

Londra’dan giden federasyon ve kulüp temsilcileri, KKTC Başbakanı Tufan Erhürman’la.

KKTC’nin 35’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle bu yıl da Kuzey Kıbrıs’a giderek geleneksel Cumhuriyet Kupası maçını oynayan TTFF Türk Ligi Karması büyük yakınlık gördü.

KKTC U 21 Milli takımı ile karşılaşan ve 1-0 kaybeden Karma futbolcuları ve TTFF yöneticileri, Kuzey Kıbrıs’ta çeşitli temaslarda da bulundu. KKTC Başbakanı Tufan Erhürman tarafından kabul edilen TTFF heyeti, bir forma hediye etti.  Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay da kafileye bir yemek verdi. TTFF heyeti, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu.ile BRT kurumunu da ziyaretlerde bulundu.Antrenörler Derneği’ne yapılan ziyaretten sonra kafile Mağusa’ya gitti. Burada Federasyon ana sponsoru Akol Properties’in sahibi Niyazi Sanal tarafından verilen  yemeğe katılan kafile, daha sonra KKTC’nin Cumhuriyet kutlamalarına iştirak etti. Futbolcular, yapılan resmi geçit töreninde yer aldı. Ada’da bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yardımcısı Fuat Oktay’la TTFF yöneticileri tanıştı.

TTFF Başkanı Serdar Sarı, Kıbrıs’ta inanılmaz yakınlık gördüklerini belirterek, “Bir kuş sütümüz eksikti” dedi. Sarı, KKTC yönetimine teşekkür etti ve ikili ilişkilerin gelecek aylarda çok daha ileriye gideceğine inandığını ifade etti.

TTFF kafilesi, Mağusa’da ana sponsor Akol Group CEO’su Niyazi Saral tarafından misafir edildi.

Londra Türk Ligi Karması futbolcuları ile yöneticileri, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay’la Lefkoşa Atatürk Stadı’nda.

TTFF Başkanı Serdar Sarı ve Asbaşkan Osman Ercen, ziyaretine gittikleri KKTC Başbakanı Tufan Erhürman’a, Londra Karması’nın bir formasını hediye etti

 

 

KKTC Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay, TTFF kafilesine bir konuşma yaptıktan sonra yemek verdi.

Başbakan Tufan Erhürman, Serdar Sarı ve Osman Ercen’e ziyaretleri nedeniyle plaket verdi.

TTFF Başkanı Serdar Sarı ve Asbaşkan Osman Ercen,  KKTC eski Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve UBP’nin yeni lideri Ersin Tatar’la da biraraya geldi.

Londra Türk Ligi Karması futbolcuları, Cumhuriyet etkinliklerindeki törene de katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Londra Türk Ligi Karması futbolcuları, Cumhuriyet etkinliklerindeki törene de katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.