kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5670
EURO
34,7178
STERLIN
40,2254
BITCOIN
$66.372
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
12°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cumartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Futbolumuz bir değerini kaybetti

Türk Toplumu Futbol Federasyonu’nu beş yıl başkanlığını yapan, en aktif üyesi Turgut Esendağlı, geçtiğimiz önceki Perşembe günü geçirdiği bir damar ameliyatı esnasında hayatını kaybetti.

Futbolumuz bir değerini kaybetti
20.10.2017
0
A+
A-

 

Türk Toplumu Futbol Federasyonu’nu beş yıl başkanlığını yapan, en aktif üyesi Turgut Esendağlı, geçtiğimiz önceki Perşembe günü geçirdiği bir damar ameliyatı esnasında hayatını kaybetti. Enfield Belediye Meclisi üyesi de olan Esendağlı’nın vefatı toplumumuzda büyük üzüntü yarattı.

Geçen Pazar günü oynanan Türk Ligi ve London Sunday Trophy Cup karşılaşmaları öncesi saygı duruşları yapıldı.

Başkan ve menajerliğini yaptığı KKTC Süper Ligi takımlarından Doğan Türk Birliği’ni 1989-92 döneminde şampiyon yapan Turgut Esendağlı, daha sonra geldiği Londra’da çalışmalarıyla Türk futboluna önemli hizmetler verdi. Türk Toplumu Futbol Federasyonu’nda Yönetim Kurulu üyeliğinden sonra beş dönem Başkan olarak hizmetler veren Esendağlı, Veteran Ligi’nin kurulmasında da öncülük etti. Başkanlığı döneminde çok etkin olan Esendağlı, bu arada UEFA antrenörlük kurslarını tamamlayarak  A lisansı aldı ve teknik direktörlük yapma hakkını da elde etti.

Ryman League’de yer alan Waltham Forest Kulübü’nün Başkanı olan, bir ara A takımını da çalıştıran Turgut Esendağlı, son dönemde Sky Bet League Two takımı Crawley Town’da ‘chief scout’ olarak çalışıyordu. Esendağlı, Türk Ligi takımlarından Gaziantepspor London’ın da son iki sezon Başkanlığını yürütüyordu. 54 yaşında olan Turgut Esendağlı, iki çocuk babasıydı.

Aşağıda Turgut  Esendağlı’nın futbolla dolu Londra’daki yaşamından kesitler bulacaksınız.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.