kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3693
EURO
35,0908
STERLIN
41,1376
BITCOIN
$70.836
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Instagram’ın çapkın erkeği Dan Bilzerian evlendi

Instagram’ın çapkın erkeği Dan Bilzerian evlendi
25.07.2022
0
A+
A-

Instagram’da 33 milyon takipçisi bulunan ve sosyal medyanın ‘en çapkın erkeği’ olarak tanınan Dan Bilzerian evlendiğini açıklayarak hayranlarını şoke etti.

Dünyada milyonlarca takipçisi bulunan ve ‘Instagram’ın çapkın erkeği’ olarak tanınan Dan Bilzerian, evlendiğini duyurarak herkesi şoke etti.

İlk olarak adını Instagram’dan yaptığı paylaşımlarla duyuran ve 33 milyon takipçiye sahip Bilzerian, dün sosyal medya hesabından evlendiğini duyurdu. Yeni eşiyle düğünlerinden bir kare fotoğrafını ‘Sonunda yaptım’ açıklamasıyla paylaşan Bilzerian takipçilerini şoke etti.

‘EN BÜYÜK RAKİBİMİZ ELENDİ’

Bazı sosyal medya kullanıcıları, her gün farklı kadınla objektif karşısına geçen ve oldukça çapkın bir yaşam tarzı olduğu bilinen Bilzerian’ın evlendiğine inanmazken, bazıları da ‘en büyük rakibimiz elendi’ şeklinde espriler yaptı.

Son dönemin en popüler isimlerinden biri olan Bilzerian, Instagram’da lüks yaşam tarzını sergilemekten de geri durmuyor. Kendi şirketi olan ve profesyonel bir poker oyuncusu olduğu bilinen Bilzerian’ın sahip olduğu serveti nasıl elde ettiğiyle ilgili fazla bir bilgi de bulunmuyor.

Bilzerian, Instagram profilinde, yaptığı seyahatlerin yanı sıra, evinde birlikte yaşadığı kadınlarla hayatından da kesitler paylaşıyor.

Bilzerian’ın evlendiğini açıklamasının ardından ise profilinde hiçbir değişiklik yapmaması dikkat çekti. Sosyal medyadan birçok kişi, evlendiği kişinin diğer kadınları kabul etmesine inanamadığını açıklarken, bazıları da evliliğin ‘göstermelik’ olduğunu öne sürdü.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.