kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5830
EURO
34,8023
STERLIN
40,4057
BITCOIN
$64.217
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Chris Rock’ın annesi, tokat olayı hakkında konuştu

Chris Rock’ın annesi, tokat olayı hakkında konuştu
25.04.2022
0
A+
A-

Oscar Ödül Töreni’ne damga vuran Will Smith’in Chris Rock’ı tokatlaması hakkında Rock’ın annesi konuştu. Rose Rock, oğlundan özür dilenmemiş olmasının çok üzücü olduğunu belirtti.

Bu yıl Oscar Ödül Töreni, her yıldan farklı olarak kazananlar ile değil sahnede yaşanan skandal bir olay ile öne çıktı. En iyi erkek oyuncu adaylarından Will Smith, Chris Rock’ın Jada Pinkett Smith hakkında bir espri yapması üzerine ünlü komedyene herkesin gözü önünde tokat attı.

Smith, yaşanan olaydan dakikalar sonra ödülünü kucaklarken Rock hariç herkesten özür dilemiş, tüm gece de partide eğlenmişti.

Ancak ertesi gün Smith, sert eleştirilerin hedefi oldu. Akademi, Smith’in 10 yıl boyunca hiçbir Oscar etkinliğinde yer almamasına karar verdi. Ve Smith, Instagram üzerinden Rock’tan özür diledi.

Rock’ın annesi Rose Rock yaşananlar hakkında Billie Jean Shaw’a konuştu: “Karısının yan gözle bakmasına tepki verdi ve gitti. Ardından da gününü gün etti, o olay olduğunda gülmüştü.”

Rose, başlangıçta tokadın bir skeç olduğunu düşündüğünü, ancak Will Smith’in bağırdığını duyduğunda bunun gerçek olduğunu anladığını ekliyor: “Chris’e tokat attığında hepimize tokat attı. Bana gerçekten tokat attı.”

Ayrıca Smith’in özrünü yorumladı ve aktörün sosyal medyayı kullanarak halka açık bir özür dilemesine rağmen, Smith’in henüz Chris Rock’a ulaşmadığından bahsetti: “Asla özür dilemediği için gerçekten kötü hissediyorum. Yani adamları, ‘Chris Rock’tan özür dilerim’ diyen bir yazı yazdılar, ancak böyle bir şeyin kişisel olduğunu düşünüyorsanız, ulaşırsınız.”

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.