kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,1893
EURO
35,0400
STERLIN
40,7985
BITCOIN
$66.199
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
20°C
LONDRA
20°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
19°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Sarhoş kadına tecavüz etmenin bedeli 9 yıl hapis cezası

Stratfordshire’ın Stoke-on-Trent kentinde gece kulübünde tanıştığı bir kadına tecavüz edip o anları kaydeden ve çıkarıldığı mahkemede tecavüz görüntülerini “masumiyetini ortaya koyan bir kanıt” olarak sunan 27 yaşındaki Matthew Fellows 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Sarhoş kadına tecavüz etmenin bedeli 9 yıl hapis cezası
15.04.2016
0
A+
A-

 

Matthew Fellows

Matthew Fellows

Stratfordshire’ın Stoke-on-Trent kentinde gece kulübünde tanıştığı bir kadına tecavüz edip o anları kaydeden ve çıkarıldığı mahkemede tecavüz görüntülerini “masumiyetini ortaya koyan bir kanıt” olarak sunan 27 yaşındaki Matthew Fellows 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Stoke-on-Trent Crown Court’ta konuyla ilgili görülen davada, Fellows’un Factory isimli gece kulübünde tanıştığı aşırı derecede sarhoş olan 26 yaşındaki bir kadını arkadaşının evine gitmeye ikna ettiği ve burada onunla ilişkiye girmeye çalıştığı belirtildi.

Kadının, önce kendisini öpmeye çalışan Fellows’a defalarca ‘hayır’ dediği, ancak adamın hakaret ederek genç kadını ilişkiye zorladığı belirtildi. Evden çıkıp yardım çağırmaya çalışan kadının, başarısız olduğu ve bütün bu olayları Fellows’un cep telefonuyla kayda aldığı belirtildi.

Fellows’un kendisine daha da zarar vereceğinden korkan kadının sonunda ilişkiyi kabul ettiği ve adamın yaşanan cinsel ilişkiyi de kayda aldığı aktarıldı.

NIGHT CLUB

GÖRÜNTÜLER ÇOK NET ORTAYA KOYUYOR

İsmi basına açıklanmayan kadının, Fellows uyuduktan sonra evden kaçtığı ve karşısına çıkan vatandaşlardan polis çağırmalarını istediği belirtildi.

Savcı Roger Brown, video kayıtlarının “aşırı derecede alkollü olan” kadının “cinsel ilişkiye girmeyi defalarca reddettiğini” ve ancak “Fellows’un baskıları sonucu, korktuğu için onunla birlikte olmayı kabul ettiğini” açıkça gösterdiğini dile getirdi.

Fellows’un savunma avukatı Joanne Wellbanks, adamın aslında “iyi bir iş etiğine sahip olduğunu” ancak alkol ve kokain kullanımı nedeniyle problemler yaşadığını söyledi.

Fellows’un aldığı hapis cezasının yanı sıra hayatının sonuna dek seks suçluları listesinde kalacağı belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.